Panasonic GX7

Panasonic GX7 har innebygd søker som en av nyhetene i forhold til forgjengeren GX1. Stabilisering i kamerahuset er en annen stor nyhet med GX7, noe som gir stabilisering med all mFT-optikk mens andre Panasonic-modeller er avhengig av stabilisator i objektivene. Videofunksjonen støtter opp til Full HD med 50 bilder i sekundet og tar opp stereo lyd, men GX7 har ikke kontakt for ekstern mikrofon.

Når det gjelder bildekvalitet er GX7 omtrent på nivå med Olympus E-M5 og Panasonic GH3, men det finnes ikke noe kamera som eksakt matcher designen og funksjonaliteten til GX7. Toppmodellene fra Olympus og Panasonic GH3 har i tillegg både værtetting, bedre ergonomi og bedre utbyggingsmuligheter, og GH3 har også bedre videofunksjon. Innebygd søker som kan vris opp er det ingen andre systemkameraer som har, men kameraer med innebygd søker og skjerm som kan vris er det etter hvert mange av.

Akam.no har testet GX7 og konkluderer med at dette er ett av de beste mFT-kameraene så langt, og den beste av de kompakte modellene. Det utmerker seg ikke på grunn av en enkelt egenskap, men Panasonic har designet en passe stor entusiastmodell nesten uten å ofre funksjonalitet i forhold til toppmodellene. GX7 er også raskt i bruk, har bra bildekvalitet, avansert videofunksjon, stabilisator i kamerahuset, innebygd søker og vippbar skjerm.

Kilde: Akam.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar