Canon Powershot S110

Canon  S110 er minst og lettest i klassen, har bra vidvinkel, stort zoomområde og bra lysstyrke i vidvinkelområdet. Dessverre er lysstyrken på full tele bare F5.9, noe som gjør det vanskelig å utnytte lengste brennvidde i dårlig lys. S110 er en relativt moderat oppgradering av fjorårsmodellen S100, med samme objektiv og bare små forskjeller på kamerahuset. Innmaten er også ganske lik med samme bildeprosessor og samme størrelse og oppløsning på bildebrikken. Nytt på S110 er berøringsfølsom skjerm og innbygd WiFi, men S100 har GPS, noe som mangler på S110.

Videofunksjonen gir 1080p24 med stereo lyd som beste kvalitet. Stabilisator, autofokus og zoom fungerer under opptak. Det er ikke mulighet for manuell kontroll over eksponering under videoopptak.

Det finnes konkurrenter med bedre lysstyrke, mer zoom, mindre zoom, bedre egenskaper på høy ISO, vippbar skjerm, innebygd søker, ekstern søker og bedre videofunksjon, men S110 er klassens minste og letteste modell. Bra bilder gir det også og totalt sett et godt alternativ når størrelsen har høy prioritet.

Les hele testen hos Akam.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar