Panasonic LX7


Panasonic LX7 innebærer en rekke forbedringer i forhold til forgjengeren LX5. Zoom-området er riktignok det samme, 24-90mm, men lysstyrken er forbedret med et blendertrinn til f/1.4 ved 24mm og f/2.3 ved 90mm.

Panasonics LX-serie har tilbudt bra vidvinkel, bra lystryke og bildebrikke som støtter flere formater enn 4:3, en tradisjon som LX7 tar videre. I tillegg til forbedret objektiv er bildebrikken byttet ut, noe som gi raskere sjavascript:void(0)eriebilder, bedre videomodus og bedre bildekvalitet på høy ISO.

Akam.no har testet Panasonic LX7:

Brukergrensesnittet er bra med gode menyer og mange funksjoner direkte tilgjengelige på egne knapper og ratt. Blenderringen på objektivet er en nyhet i forhold til LX5 og gjør blenderprioritet automatikk og manuell eksponering veldig enkle i bruk.

LX7 har blitssko, men ikke innebygd søker. En meget bra elektronisk søker kan leveres som ekstrautstyr. Stereo mikrofoner er på plass for video og LX7 støtter Full HD med 60 bilder i sekundet.

For stillbilder har LX7 alt fra manuell til full auto og motivprogram. Bildeformat velges med en bryter på objektivet og bildene lagres i JPG og/eller RAW-format. L X7 har bra fokushastighet, bra seriebildefunksjon og generelt rask respons på menyer og knapper.
/../
Argumenter for LX7 er 24mm vidvinkel, multiformat bildebrikke, god lysstyrke og mulighet for søker. Det er ikke så mye negativt å si, men zoomområdet passer ikke for alle og flere konkurrenter har vridbar skjerm.

Prisene ble sjekket i september 2012 og da lå LX7 på knappe 4400 kroner. Det er dyrere enn de fleste konkurrentene, men LX7 er også helt nytt mens flere av alternativene er et år gamle eller mer. Totalt sett virker prisen grei.


Les hele testen hos Akam.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar