Panasonic GH3

Panasonic GH3 er et speilløst systemkamera, utstyrt med en ny Live MOS-bildebrikke med drøye 16 megapiksler. ISO-verdiene går fra 200 til 12.800, men dette kan utvides ned til ISO 125 og opp til ISO 25.600. Hastigheten er seks bilder per sekund i full oppløsning og opp til 20 bilder per sekund, dersom bildene kun er på fire megapiksler.

Jeg har ventet lenge på dette kameraet, og når det først er her må jeg innrømme at jeg ved første øyekast blir litt skuffet. Det mest lovende jeg kan se av spesifikasjonene er at kameraet kan levere video med en bitrate opp til 72 Mbps, dersom du velger lagring i MOV-formatet. Ellers går det i AVHCD, men også med mulighet til å lagre videoopptakene i MP4. GH3 har også ansiktsgjenkjenning under filming, noe som betyr at kameraet skal klare å holde fokus på ansikter, selv disse er i bevegelse. Fungerer dette kan det absolutt være nyttig.Ellers har GH3 fått innebygd Wi-Fi og det kan kontrolleres ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett (Android og iOS).

Sammen med GH3 kommer en ny telezoom, tilsvarende 70 - 200 mm i fullformat, med største blender 2.8 gjennom hele zoom-området. Objektivet er værbeskyttet, men holder neppe tett i skikkelig regnvær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar