Gullsnitt – en pussig opplevelse

Fotograf Paal Audestad deltok for første gang i Gullsnitt og tok andreplassen i kategorien ’musikk’. Han synes Gullsnitt ble en pussig opplevelse.

- Jeg har en rekke bilder jeg gjerne skulle sendt inn for deltagelse i portrett- og musikk-kategoriene. For å delta med ett bilde betalte jeg 400 kr, og påfølgende bilder ville kostet 150 kr per bilde. For en konkurranse jeg ikke har noe sterkt forhold til, blir det fort dyrt å sende inn alle de beste bildene. Det hadde faktisk kostet meg over 4000 kroner. Med slike priser blir konkurransen ganske uoppnåelig for nyetablerte fotografer, studenter og også de som allerede er etablert. På grunn av prisen valgte jeg heller å se hva det bildet jeg likte best kunne oppnå, forteller Audestad til foto.no.

Paal Audestad reagererte også på sponsorenes rolle under selve utdelingen.

- Det første som møter meg i døra er sponsorer som vil selge digitale bakstykker og rare iPad-løsninger. På utdelingen var det heldigvis en gjeng fra Bilder Nordic som ga mer enn høflig applaus. Takk til dem for å skape liv i et lite entusiastisk publikum. For meg var kveldens høydepunkt sølvprisen, utdelt av fotografhelten Morten Andersen. Og hva fikk jeg? Jo, en diplom som minnet om skidagen på barneskolen, hvor Sølv og navnet mitt var skrevet med sprittusj, forteller Audestad.

Kilde: Foto.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar