Tre nye HD-videokamera fra Panasonic

Panasonic lanserer tre nye videokamera som tar opp i full HD-kvalitet. Nye HS700, TM700 og SD700 har et avansert 3MOS-system, 1080/50p innspilling, 35 mm vidvinkel og 18x zoom.

Det nye innspilingsformatet 1080/50p (full HD 1920 x 1080, 50 progressive recording) overfører dobbelt så mye informasjon som 1080i (interlace)-formatet, i bedre kvalitet enn ved vanlige HD-bilder. I tillegg er videokameraene i 700-serien med tre bildebrikker, noe som gir betydelig bedre fargekvalitet, og tydeligere detaljer og nyanser enn kamera som benytter en brikke.

Modellene er utstyrt med en F1.5 Leica Dicomar linse (46 mm i diameter), som sikrer god kvalitet på innspillingene. Serien har 12 x optisk zoom, men med den nye teknologien Ingelligent Resolution Technology kan videokameraene zoome opp til 18 x, uten at det skal gå på bekostning av bildekvaliteten.

iA (intelligent Auto)-funksjonen sørger for at kameraet automatisk finner beste innstilling, og inkluderer også Face Recognition-funksjonen som automatisk fokuserer på valgt ansikt.

Reduksjon av støy
Videokameraene har et 5,1 kanals-lydsystem som inkluderer 5 mikrofoner og en funksjon som reduserer lydstøy fra vind. Den optiske bildestabilisatoren har blitt enda bedre til å registrere bevegelse, og reduserer effekten av skjelvinger på hånden og bevegelser med kameraet under filming.
For semiproffen
700-serien har også mulighet for manuelle innstillinger for den semiproffe brukeren. Kameraene har elektronisk søker og blant annet hodetelefon- og mikrofoninngang. En 3-tommers trykkfølsom LDC-skjerm gjør videokameraene lette å bruke. Det er også mulig å ta stillbilder med kameraene.

LCD-skjermens lysstyrke tilpasses omgivelsene og økes ved sterkt dagslys til to ganger normalt nivå. Videokameraene slås raskt av og på ved at LCD-skjermen åpnes eller lukkes. Innspillingen kan dermed starte på kun ett sekund. Kopiering av materiale til DVD-plater gjøres enkelt gjennom en dedikert knapp for dette.

SD700 / TM700 / HS700
SD700 tar opp på et SDXC-, SDHC- eller SD-minnekort. At modellen ikke har innebygget minne gjør at det tåler mer. Det kompakte formatet gjør også kameraet godt egnet for dem på farten. Minnekortet kan enkelt settes inn i en Panasonic VIERA-TV for avspilling av video.

TM700 har dobbelt minne, og spiller inn i full HD til innebygget 32 GB minne eller på et SDXC-, SDHC- eller SD-minnekort. Funksjonen Relay Recording sikrer at opptaket flyttes over til SD-kortet om det interne minnet fylles opp.

HS700 er en hybridmodell med 240 GB internt minne, i tillegg til plass for alle typer SD-kort. Den innebygd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar