Nye vidvinkelobjektiver fra Nikon

Ultravidvinkelen AF-S NIKKOR 16-35MM F/4G ED VR er verdens første zoomobjektiv for kameraer i FX-formatet som for eksempel D700, og er et direkte svar på markedets behov for et prisvennlig alternativ til de mer profesjonelle objektivene.

Det andre objektivet som lanseres i dag, AF-S NIKKOR 24MM F/1.4G ED, er derimot et profesjonelt alternativ for Nikons DSLR-toppkameraer med FX-format.

AF-S NIKKOR 16-35MM F/4G ED VR – for hverdagslig bruk
AF-S NIKKOR 16-35MM F/4G ED VR balanserer godt med kompakte kameraer i FX-format, som for eksempel D700, og er utviklet for å tåle profesjonell daglig bruk. Bruk av magnesiumlegering i objektivkonstruksjonen og beskyttelse mot fuktighet og støv – også rundt selve bajonettfatningen, gjør dette objektivet til et ideelt valg for eventyrlystne entusiaster og profesjonelle fotografer. Objektivet leveres med solblenderen HB-23 og en myk veske. Objektivet er tilgjengelig 19. februar 2010 til en veiledende pris på 10.790,-.

Perfekt for fotojournalister
Til tross for at den prisvinnende suksessen til objektiver som for eksempel AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED, viser tilbakemeldinger at mange liker og ønsker å jobbe med den lille dybdeskarpheten og det lyssterke søkebildet som objektiver med stor blenderåpning gir. Det nye AF-S NIKKOR 24MM F/1.4G ED har unikt optisk design som gir ekstra høy bildekvalitet med meget god skarphet og minimal fortegning, også ved store blenderåpninger.

AF-S NIKKOR 24MM F/1.4G ED – solid konstruksjon
AF-S NIKKOR 24MM F/1.4G ED har en “Silent Wave Motor” for jevn og behagelig autofokusdrift. Det er laget for langvarig og tøff bruk, blant annet med omfattende bruk av magnesiumlegering i objektivkonstruksjonen. Objektivet er også beskyttet mot fuktighet og støv – også rundt selve bajonettfatningen. Objektivet leveres med solblenderen HB51 med bajonettfatning og mykt etui. Objektivet er tilgjengelig fra 6. mars 2010 til en veiledende pris på 19.590,-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar