Ukens utvalgte


La baie des singes, originally uploaded by alpha du centaure.


Via Free Images

Om ikke på oppfordring, her er i alle fall en versjon med rett horisont :)

Kommentarer

 1. Anonym11:00

  Finner det overraskende at ukens utvalgte bilde er et bilde som er så skjevt.
  Horisonten tipper et par grader til venstre, noe jeg er lite fortrolig med - og som gjør at jeg ikke klarer å fordype meg i resten av bildet.

  SvarSlett
 2. Jeg tar det poenget, men utvalgskriteriene mine er ikke veldig presise, og jeg ender noen ganger opp med å velge ut bilder som ikke er teknisk perfekte. Jeg burde sikkert sagt noen ord om hvorfor jeg velger et bilde, men tiden strekker ikke alltid til.

  I dette tilfellet likte jeg stemingen i bildet, og det er et godt eksempel på hvordan en kan utnytte korte eksponeringstider og liten blender. Når det er sagt: dette bildet er nok manipulert ganske kraftig i etterkant, både når det gjelder kontrast og fargetoner.

  Kunne i stedet vært gjort slik...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar