Nikon AF-S 300MM F/2.8G ED VR II

Nikon lanserer i dag et nytt teleobjektiv som erstatning for AF-S VR NIKKOR 300mm f/2.8G IF-ED. AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II har den nye generasjonen teknologi for vibrasjonsreduksjon (VR II) og ny A/M-fokus, som gjør det til et interessant alternativ for sports-, action- og naturfotografer.

Med sin lave vekt og kompakte størrelse er AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II et godt alternativ ved håndholdt telefotografering. Det nye VRII-systemet skal gjære det mulig å håndholde på relativt lange lukekrtider.

Skarpere actionbilder
AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II har andre generasjons innebygd bildestabilisator (VRII), som muliggjør fotografering med opptil fire trinn lengre lukkertid. Slik får man skarpere bilder ved håndholdt fotografering. Med nye A/M-modusen i tillegg til de eksisterende M/A- og M-modiene prioriteres autofokus selv om fokusringen berøres under fotografering. Med en vekt på 2,9 kg er dette et objektiv for alle som tar actionfotografi på alvor.

For alle forhold
Dette superteleobjektivet er konstruert med fotografen i tankene, og har samme utmerkede optikk som forgjengeren. De som trenger ekstrem hurtighet og lavt lydnivå, kan stole på at autofokusen med innebygd SWM-motor ikke forstyrrer det som foregår. Objektivet er også forseglet mot støv og fuktighet, slik at du kan ta bilder under alle forhold. Dessuten består objektivkonstruksjonen av elleve elementer i åtte grupper, inkludert tre ED-glasselementer og nano crystal coating.

Pris for AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II er NOK 53990,- inkl. mva

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar