Nikon AF-S telekonverter TC-20E III

Nikon lanserer den nye AF-S TELECONVERTER TC-20E III, verdens første telekonverter med asfærisk linseelement. Med en helt ny optisk konstruksjon gir den klassens beste bildekvalitet for natur- og sportsfotografering i en kompakt utforming.

Verdens første telekonverter med asfærisk objektivelement
AF-S TELECONVERTER TC-20E III er verdens første telekonverter med asfærisk linseelement, som gir fantastisk bildekvalitet i en lett og håndterlig pakke.
AF-S TELECONVERTER TC-20E III er fullt ut kompatibel med de nyeste VR-, autofokus- og lysmålingssystemene, og er uunnværlig for sports- og naturfotografer.

Bygd for profesjonelle krav
Den nye AF-S TELECONVERTER TC-20E III er konstruert for å passe sømløst med NIKKOR-serien av kompatible teleobjektiver og har gummipakninger for fukt- og støvbeskyttelse ved montering på kamerahus, en robust utløsermekanisme for intensiv bruk og en stor knapp for rask fjerning, selv når man bruker hansker. Den leveres med nykonstruerte deksler og en praktisk oppbevaringsveske.

Om telekonvertere
Telekonvertere festes mellom kamerahuset og teleobjektivet for å øke brennvidden uten at det går ut over nærmeste fokusavstand. Denne forstørrelsesfaktoren går på bekostning av redusert lysoverføring som reduserer effektiv minste blenderåpning for objektivet som er i bruk. AF-S TELECONVERTER TC-20E III reduserer blenderåpningen med to trinn. Når det festes til et objektiv med blenderåpning f/2 (slik som AF-S VR 200 mm f/2G), blir minste blenderåpning f/4.

Pris for AF-S TELECONVERTER TC-20E III er NOK 4990,-. Inkl. mva

Kommentarer