Canon PowerShot D10

Canon melder seg på i et stadig mer populært kamerasegment, og lanserer i dag sitt første vanntette digitalkamera: 12,1 megapikslers PowerShot D10.

Modellen er utstyrt med Canons DIGIC 4-prosessor leverer meget responsiv ytelse og enestående detaljerte bilder, mens et nytt Smart Auto-program benytter teknologi for scenegjenkjenning.

For å oppnå en maksimalt robust og fleksibel funksjonalitet, er PowerShot D10 også kompatibel med et omfattende tilbehørssystem.

Kan tas med overalt
Uansett om du skal surfe eller snorkle, stå på ski eller klatre i fjellet, er
PowerShot D10 konstruert for å bli med på de utroligste eventyr. Det er vannsikkert ned til 10 m, tåler å falle på harde flater fra 1,22 m, er støvbestandig og fungerer ved temperaturer helt ned til -10 oC.

Et utvalg beskyttende tilbehør bidrar til å sikre kameraet i utfordrende omgivelser, inkludert myk veske, skulder- og halsrem og rem med karabinerkrok . Takket være et innovativt festesystem i kamerahusets hjørner, kan du lage et sikkert og praktisk oppsett for ulike aktiviteter. Du kan også tilpasse kameraets utseende med frontdeksler i forskjellige farger, og beskytte det mot slag og støt med en myk veske.

Eksepsjonell kvalitet
Kameraets sensor har imponerende 12,1 megapiksler, så du har frihet til å beskjære eller forstørre bilder uten å miste den unike detaljrikdommen.
3x zoomobjektiv gir allsidige komposisjonsmuligheter, mens bildestabilisatoren forhindrer at kamerarystelser gir uønsket uklarhet. Dette er spesielt nyttig ved aktiviteter med raske og store bevegelser – noe dette kameraet er konstruert for.

Brukervennlig
For å sikre at du kan konsentrere deg om motivet, har DIGIC 4 en rekke intelligente funksjoner som gjør det enkelt og greit å ta flotte bilder. Et nytt Smart Auto-program benytter teknologi for scenegjenkjenning for å analysere motivet i detalj, fra lystyrke, kontrast og avstand til generelle fargenyanser. Kameraet velger optimalt opptaksprogram blant 18 mulige, slik at du er sikret perfekte innstillinger for motivet.

Selv den mest aktive situasjon kan foreviges, takket være Canons teknologi for bevegelsesgjenkjenning som registrerer både kameraets og motivets bevegelser og justerer innstillingene deretter. Flotte bilder sikres med teknologi for ansikts-gjenkjenning, som nå også omfatter Blunkegjenkjenning for å unngå bilder med dårlig timing. Canons i-Contrast gjør mørke områder lysere, uten at de lyse områdene blir overeksponert.

PowerShot D10 har også en spesialdesignet 2,5” PureColor LCD II-skjerm som er utviklet for å gi bedre utendørsytelse. Beskyttet av et 2 mm beskyttende lag, gir det dobbel lysstyrke i forhold til en normal PureColor LCD II-skjerm og dermed enkel bildekomposisjon eller bildevisning under nesten alle forhold.

Enten du er på stranden eller i skibakken vil et omfattende utvalg opptaks-programmer og spesielle scene-programmer gi deg rask tilgang til riktige innstillinger, inkludert programmene Under vann, Snø og Strand. Selvutløser for ansikt gir enklere gruppebilder ved å vente til du har kommet deg på plass før utløseren aktiveres.

 • Vannsikkert (til 10 m), støtbestandig (1,22 m), frostsikkert (-10 °C), støvbestandig digitalkamera
 • 12,1 megapiksler
 • 3,0x optisk zoom med optisk bildestabilisator
 • Smart Auto-program med teknologi for scenegjenkjenning
 • DIGIC 4 gir ultrarask respons, suveren bildekvalitet og intelligente funksjoner
 • Eksepsjonelt klar 2,5” PureColor LCD II-skjerm med 2 mm tykt beskyttelsebelegg
 • Bekjemper uklarhet med bildestabilistator og teknologi for bevegelsesgjenkjenning
 • Enkle bilder av mennesker med ansiktsgjenkjenning, Velg og følg ansikt og Blunkegjenkjenning – i tillegg til selvutløser for ansikt og automatisk fjerning av røde øyne
 • Omfattende tilbehørsutvalg, inkludert skulder- og halsrem og rem med karabinerkrok, i tillegg til frontdekselsett
 • Opptaksprogrammer og spesielle scene-programmer
 • 30 bilder/sek VGA-filmsekvenser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar