Ricoh CX1

Ricoh CX1 er særdeles velutstyrt, og byr på en rekke spennende fuksjoner. 9,3 megapiksler holder for de aller fleste formål, og backes et objektiv som CX1 har arvet fra Ricoh R10. Dette gir 7,1x zoomt med brennvidder tilsvarende 28-200 mm f/3,3-5,2. Lysstyrken er imidlertid ikke all verden. CX1 har imidlertid optisk bildestabilisering, og en fet 3" (7,6 cm) skjerm med hele 920000 bildepunkter.

En spesiell funksjon er at kameraet kan ta 120 bilder i VGA-oppløsning i løpet ett sekund, eventuelt 60 bilder i sekundet i to sekunder. Dette takket være en Hi-Speed CMOS bildebrikke. En ny Smooth Imagine Engine IV prosessor skal holde bildestøyen lav også ved høy ISO.

Ricoh hevder at kameraet kan levere et kontrastomfang på hele 12 EV, noe som høres i overkant bra ut. Det blir spennende å se om dette holder stikk, ettersom dette er sammenlignbart med de beste speilreflekskameraene.

Kameraet byr også på en funksjon for automatiske opptak med alternativ fokus, derr syv varianter med varierende fokusinnstilling blir tatt i rask rekkefølge. I vanskelige der en opererer med liten dybdeskarphet er dette avgjort en interessant funksjon.

Products & Solutions / Digital Camera / CX1 | Ricoh Global

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar