Digit.no skifter eier

Mediehuset Digital AS kjøpte 1. oktober opp det Digit.no. Selskapet eier fra før Teknofil og Mobilen, og har lenge vært på jakt etter kompletterende nettsteder.

Digit.no har vært det eneste selvstendige norske fotonettstedet som har drevet utstrakt testing av kameraer. Kai Thons har drevet butikken godt, og kan de siste årene se tilbake på et overskudd på driften.

Det er bare å ønske lykke til og håpe at kvaliten holder seg på samme høye nivå i tiden som kommer.

- Kai Thons kompetanse er et stort løft for vår redaksjon. Med oppkjøpet av Digit.no har vi sikret oss Norges beste kameratester og en unik kunnskap innen fotosegmentet. Digit.no har en voksende skare av svært engasjerte lesere og deres fantastiske bildegalleri, og vi gleder oss til å knytte nettstedet tettere sammen med våre eksisterende publikasjoner, sier Marte Ottemo, redaktør i Mediehuset Digital AS.

- I våre dager er fotografering en hverdagssyssel for alle, enten det fotograferes med en kameramobil, et enkelt kompaktkamera eller et speilreflekskamera. Med Mobilen.no, Teknofil.no og Digit.no vil Mediehuset Digital ha tre av landets mest fremtredende nettsteder som til sammen dekker alle områder av fotohobbyen, sier fagredaktør i Digit.no, Kai Thon.

Kommentarer