Nikon D700

Nikon D700 byr på den samme bildekvaliteten som Nikon D3 i et hus som ikke er stort større enn Nikon D300.

D700 benytter de samme grunnleggende teknologien som D3. Det gjelder ikke minst CMOS-bildesensoren, som sammen med det spesielle mikrofilteret gir det filer med lav støy over et stort følsomhetsområde.

Akam.no har testet Nikon D700 og konkluderer blant annet slik:

Å kalle bildekvaliteten jevnt god er en underdrivelse av dimensjoner. D700 spenner på dette området fra svært god til hakesleppende fantastisk. Best på markedet, eller like i nærheten, på nesten alle aspekter av bildekvalitet.

Siden vi i vår test av D300 omtalte det kameraet som en vinner var det faktisk vanskelig å finne en passende overskrift til testen av D700, for i det store og hele er D700 faktisk enda litt bedre enn D300. De få manglene D300 hadde er blitt utbedret, og D700 fremstår som det mest komplette og beste speilreflekskameraet på markedet i dag, etter vår mening inkludert D3 (hovedsaklig pga størrelse og vekt).

Så mye mer er det vel egentlig ikke å si om D700. Det er et fantastisk kamera, og bekrefter bare inntrykket vårt av at Nikon virkelig har vind i seilene hva angår speilrefleks for tiden. Det blir spennende å se hva Nikon finner på for å beholde sin nyfunne posisjon, og hva konkurrentene finner på for å ta den fra dem. Som enkelte av folka i Nikon Norge har nevnt for oss ved flere anledninger: "Det er kameraer som dette som gjør det gøy å være ansatt i Nikon". Det har vi ingen problemer med å tro på.


Les hele testen hos Akam.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar