Leica C-Lux 3

Leica C-Lux 3 er et Panasonic Lumix DMC-FX37 med Leicas logo. Dersom man er beredt til å legge på en drøy tusning for logoen er saken klar, hvis ikke kan man like godt kjøpe originalen.

Pressemelding fra Lars Farnes AS:

Leica C-Lux 3 fra Leica Camera AG, Solms, er et nytt og elegant digitalkamera i Leica C-Lux serien. Det slanke kameraet er superenkelt å betjene med sine nye intelligente autofunksjoner. En lett forståelig meny gir problemfri fotografering.

Leica C-Lux 3 nye intelligente autofunksjoner analyserer scenene, velger beste eksponering som ivaretar informasjon i høylys og skygger. Det er bare å trykke på knappen for å få et perfekt eksponert og fokusert bilde. Med sitt intelligente scenevalg bestemmer kameraet den rette motivtypen enten det er Portrett, Makro, Nattportrett, Landskap eller Nattlandskap.

3 konsentrer seg om det essensielle - opptak og visning av bilder. Dette gjør at Leica C-Lux 3 kan brukes raskt og fleksibelt i det avgjørende øyeblikket. Brukeren blir ikke distrahert av omfattende menyer og kan benytte kameraet impulsivt. Det stilige digitalkameraet, Leica C-Lux 3, leveres i de tidløse fargene - svart og hvitt. Kameravesker i høykvalitets lær er et fasjonabelt tilbehør som kompletterer helhetsinntrykket.

Sammenlignet med sin forgjenger, Leica C-Lux 2, tilbyr Leica C-Lux 3 mange tekniske forbedringer. Det kraftige zoomobjektivet LEICA DC VARIO-ELMARIT 4,4-22mm f/2,8-5,9 ASPH har en stor brennvidde fra vidvinkel 25mm til tele 125mm (35mm format), og leverer makeløse bilder i naturtro farger. Med et utgangspunkt på vidvinkel 25mm og høy lysstyrke, som er unikt for denne kameratypen, kan du enkelt ta landskaps-, arkitektur-, gruppe-, og interiørbilder. Med en 5x zoom har man samtidig et godt teleobjektiv.

Kameraet kontrollerer automatisk mange forskjellige funksjoner tilpasset motivet og den fotografiske situasjonen. O.I.S. bildestabilisator, automatisk ISO kontroll, ansiktsgjenkjenning, automatisk kontrastkompensasjon, og automatisk valg scene mode.

Med en oppløsning på 230.000 piksler på 2,5” monitor viser Leica C-Lux3 et briljant bilde som hjelper fotografen med å komponere bildet og å vurdere bildet i etterkant. Den sjenerøse størrelsen gjør at monitoren kan sees av flere samtidig. I vidvinkelmoden vil monitoren ha jevn belysning over hele flaten også når kameraet holdes i vanskelig vinkel, eksempelvis over hodet på folk. Monitoren kan også slås på ekstra styrke for å få klart bilde i skarpt sollys.

Det kraftige zoomobjektivet LEICA DC VARIO-ELMARIT 4.4-22mm f/2,8-5,9 ASPH består av syv elementer i seks grupper hvor fire elementer er asfæriske. Optikken er spesielt tilpasset kameraets sensor. Takket være en dyktig kombinasjon av optikk, elektronikk og programvare, vil du få riktig fargegjengiving, eksellent oppløsning og utmerket kontrast. Nettopp med tanke på å få den rette harmonien mellom farge, kontrast og oppløsning så har Leica Camera AG utviklet en egen profil for bildene slik at kvaliteten på bildene stemmer overens med det Leica kundene er vant til med bilder fra film som er profesjonelt framkalt.

En ytterligere faktor på gode bilder er den integrerte bilde stabilisatoren (O.I.S.) som kan aktiveres for enten bare eksponering eller for eksponering og monitor. Ved hele tiden å kompensere for små håndbevegelser, så motvirker bildestabilisatoren uskarpe bilder.

Leica C-Lux 3 har "Intelligent ISO kontroll" som gjenkjenner motivets bevegelser og øker filmhastigheten. Sammen med MEGA O.I.S. bildestabilisator får du skarpe bilder selv under vanskelige lysforhold og med tele.

Leica C-Lux 3 har metallhus og en eksklusivt bruk av høykvalitets materialer garanterer et pålitelig og robust produkt.

Leica C-Lux 3 levers med batterilader, kraftig batteri, en AV, USB og AC kabel så vel som en fyldig programvare pakke. Moteriktige kameravesker i svart og hvitt lær leveres som ekstra tilbehør.


Leica C-Lux 3 kommer i salg medio oktober 2008. Anbefalt utsalgspris kr.4.356.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar