Olympus FE 370

Med FE 370 tilføyer Olympus enda et kamera i FE-serien. Kameraet er bygget i metall, får 8 megapixel og 5 x optisk zoom (36-180 mm*), og er med det et typisk all round-kamera, som egner seg til både ferie- og familiebilder.

Veiledende utsalgspris i Norge blir 1890,- og kameraet blir tilgjengelig i norske butikker i løpet av september.

Pressemelding fra Olympus Norge AS:

Olympus FE 370 er pakket med alle de nyeste teknologiene som lett og enkelt sikrer deg gode bilder hver gang. Det eneste du skal tenke på er å fange inn motivet på den 6,9cm store LDC-skjermen, trykke på utløseren og resten - ja det klarer Olympus FE 370 for deg. Her er det tenkt på alle detaljer. Ønsker du å ta bilder av personer, så sørger "ansiktsgjenkjenningsteknologien" for at belysning og skarphet ligger der hvor personenes ansikter er, og det med helt opptil 16 ansikter i samme motiv. Skulle du riste på hånden, eller er motivet i høy bevegelse, så sikrer den dobbelte billedstabiliseringen at verken bevegelsesuskarphet eller risting av kamera ses på det ferdige bildet.

En "intelligent auto"-mulighet sikre deg automatisk beste innstilling til en gitt situasjon. Tar du et portrett, så kan kameraet selv finne ut at det skal prioriteres naturlige hudtoner og uskarp bakgrunn. Ved landskapsfotografering innstilles kameraet automatisk til å gi kraftige farger og stor dybdeskarphet. Ved ting i bevegelse, barns lek, hunden som løper - dette oppfanger kameraet og innstiller seg på sportsopptak. Går du tett på et motiv, så trenger du ikke lenger å selv stille inn på makro. Kameraet har lest situasjonen og innstiller seg etter det.

I tillegg inneholder FE 370 en rekke sceneprogrammer som sikrer best tenkelige bilder av ulike motiver, som solnedgang , kveldsopptak, snøbilder osv.

Med Olympus FE 370 er det mulighet for å ta filmklipp med lyd med hele 30 bilder pr. sekund, som du kan sende til venner og familie på e-post eller laste opp og dele med andre på you tube.

Med Olympus FE 370 har du alt du trenger i lommen, selv etterbehandlingen av bilder som fjerning av røde øyne osv., kan foretas med FE 370. Her er det snakk om et kamera hvor det er tenkt på alle detaljer. Hvis du skulle være i tvil om hva du skal gjøre, så er det innebygd en bruksanvisning/guide i kameraet som lett og enkelt veileder deg i ord og bilder - selvfølgelig på norsk.

Olympus FE 370 finnes i fargene sort og sølv

Viktigste egenskaper:

 • 8.0 Megapiksler
 • 5 x optisk zoom (36-180mm*) for eksponering av nydelige naturbilder og spennende nærbilder selv under vanskelige forhold
 • Avansert Ansiktsregistreringsteknologi for perfekt fokusering og eksponering av inntil 16 ansikter i samme motiv
 • Den enkle vei til perfekte bilder - Intelligent Auto innstilling finner selv de fem mest brukte scenarier og tilpasser innstilling
 • BrightCapture teknologi
 • Dobbel bildestabilisator, reduserer kamerarystelser og bevegelsesuskarphet.
 • 6,9cm/2,7" stor LCD som gjør det mulig å se motivet selv under dårlig lysfohold
 • TruePic III bildeprosessor for hurtig behandling av bildedata og bedre bildekvalitet
 • "Én knapp, én funksjon" bruksprinsipp og innbebygget guide for problemfri eksponering
 • Mulitspråk meny (39 språk)
 • xD-PictureCard og microSD Card kompatibel
 • Video med lyd (inntil 30 b/s)
 • Leveres med Olympus Master software

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar