Olympus FE 20 og FE 360

Olympus lanserer nye modeller i den prisattraktive FE-serien. De utrolig tynne Olympus FE 20 og FE 360, som begge glir lett og elegant ned i lommen, gjør det lett å ta dem med overalt og enkelt å ta bilder. Den store LCD-skjermen gjør det moro å dele opptakene med familie og venner og gir mulighet for å komponere bildene i opptaksøyeblikket.

Pressemelding fra Olympus Norge AS:

Olympus FE 360
Olympus FE 360 er med sine 8 megapixel og 3 x optisk zoom (36 -108 mm) et meget bra allround-kamera, som på tross av sin kompakte design er pakket med avanserte teknologier som enkelt sikrer deg gode bilder hver gang. Det eneste du skal tenke på er å fange inn motivet på den 6,4 cm store LCD-skjermen, trykke på utløseren og resten – ja, det ordner Olympus FE 360. Her er det tenkt på alle detaljer. Ønsker du å fotografere personer, så sørger ”ansiktsgjenkjennelsesteknologien” for at belysning og skarphet er der hvor personenes ansikt er. Hvis du kommer til å riste på hånden, så sikrer den digitale bildestabiliseringen at det ikke ses på det ferdige bildet.

De 19 sceneprogrammene gjør det enkelt å ta portretter, ta bilde av solnedganger, landskapsbilder m.m. Programmene stiller kameraet inn som en profesjonell fotograf ville gjøre det og avstemmer fargene, alt etter hva man fotograferer. Er du i tvil om hva du skal gjøre, så er det en innebygd bruksanvisning i kameraet som på en enkel måte veileder deg i ord og bilder – selvfølgelig på dansk.

Vil du nærme detaljene, så har Olympus FE 360 en super makrofunksjon med kun 5 cm til motivet. Sist men ikke minst så kan Olympus FE 360 lage filmklipp med lyd med hele 30 bilder pr. sekund som du kan sende til venner og familie på e-post eller laste opp og dele med andre på youtube.

Ønsker du et kamera i metall som du kan ha med overalt, som er lett å betjene og som sikrer deg flotte farger og skarpe bilder, alt sammen til den svært attraktiv prisen kr.1 390,-? Da vil Olympus FE 360 være det riktige valget for deg.

Olympus FE 360 leveres i sølv, sort, blå og rosa.

Olympus FE 20
Har du ikke behov for et kamera i metall men ønsker du fortsatt gode bilder og betjeningskomfort samt masse features, så kan vi anbefale Olympus FE 20, som byr på 16 sceneprogrammer og som kan ta filmklipp med lyd med 15 bilder pr. sekund. I tillegg har Olympus FE 20 de samme gode egenskapene som FE 360. Med det nye Olympus FE 20 får du full valuta for pengene til kun kr. 1 190,-.

Olympus FE 20 leveres i sølv og sort.

Viktigste egenskaper:

Felles for FE-20, FE-360
 • 8,0 megapixel.
 • 3 x optisk zoom (36 -108 mm*).
 • Perfekt fokus og eksponering av ansikter, selv i vanskelige situasjoner takket være "ansiktsgjenkjenningsteknologien".
 • Digital billedstabilisator (opptil ISO 800) som fjerner uskarphet.
 • Stor LCD-skjerm 6,4 cm/2.5".
 • "En knapp, en funksjon" - innebygd guide til problemfrie opptak.
 • Multi-språk-meny (38 språk).
 • xD-Picture Card- og microSD Card-kompatibel.
 • Leveres med Olympus Master-software.

FE-360
 • Supertynt kamera i metall som du kan ta med overalt.
 • 19 sceneinnstillinger (f.eks. nattopptak med portrett og fyrverkeri) som sikrer de rette kamerainnstillingene i ulike situasjoner.
 • Filmopptak med lyd (opptil 30 bilder pr. sek.).
FE-20
 • 16 sceneinnstillinger (eks. nattopptak med portrett og stearinlys) sikrer de rette kamerainnstillingene i forskjellige situasjoner.
 • Filmopptak (med opptil 15 bilder pr. sekund).
* Svarer til et 35 mm-kamera
- Micro SD er et varemerke i SD Card Association

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar