Olympus µ 1050 SW

Det nye Olympus µ 1050 SW er designet for et liv hvor det er viktig å ha et kamera som man ikke trenger å bekymre seg for om man er på stranden, på ski, velter en kaffe eller mister kameraet på gulvet.

Med lanseringen av µ 1050 SW på 10 megapixel og 3 x optisk zoom (38-114 mm) og med et redesignet ytre i metall tilføyer Olympus enda en modell til en av populære kameraseriene på markedet.

Pressemelding fra Olympus Norge:

Så ikke hold deg tilbake. På tross av sin kompakte størrelse er µ 1050 SW designet i en lufttett/vanntett konstruksjon som beskytter kameraet mot støv/smuss og gjør at det uten ytterligere beskyttelse kan komme tre meter under vann og tåle ned til 10 graders frost. Et støtabsorberende system gjør at µ 1050 SW tåler fall fra 1,5 meters høyde. En ny avansert ”tap- betjeningskomfort” gjør at du lett og enkelt kan betjene kameraet selv med skihansker.

Dessuten er µ 1050 SW spekket med avansert teknologi som lett og enkelt sikrer deg gode bilder hver gang. Her er det tenkt på alle detaljer. Ønsker du å ta bilder av personer, så sørger ”ansiktsgjenkjenningsteknologien” for at belysning og skarphet ligger der hvor personenes ansikter er, og det med helt opptil 16 ansikter i samme motiv. Skulle du riste på hånden, så sikrer bildestabiliseringen at det ikke ses på det ferdige bildet.

De 23 sceneprogrammene gjør det lett å ta portretter, solnedganger, landskapsbilder osv. Programmene innstiller og avstemmer fargene i kameraet som en profesjonell fotograf ville ha gjort det. I tillegg til vanlig filmopptak er det, som noe nytt, innebygd "pre-capture-movie", som starter opptak 2 sekunder før du gjør, slik at du er helt sikker på å fange det perfekte øyeblikket når det går fort.

Den store 6,9 cm LCD-skjermen gjør det mulig å dele opptakene dine med andre og den sikrer deg en god mulighet for å etterbehandle bildene dine i kameraet. Under dårlige lysforhold sikrer brightcapture- teknologien at skjermen blir hele fire ganger lysere enn en tradisjonell LCD- skjerm.

Med µ 1050 SW er det snakk om et supersterkt kamera i lekker design med features som sikrer deg vellykkede bilder hver gang, hvor som helst og når som helst.

Olympus µ 1050 SW leveres i slutten av september i fire flotte farger: Dolphin Grey, Pacific Blue, Misty Rose og Midnight Black. Veiledende pris er satt til 2790,- kroner.

Det støtsikre**, vanntette*** og frostbeskyttede (ned til -10°C) Olympus

Olympus µ 1050 SW - viktigste egenskaper:
 • 3x optisk zoom (38-114 mm*) til innfanging av alt fra fantastiske naturbilder til spennende nærbilder, til og med under vanskelige forhold
 • Ta bilder under tøffe betingelser, regn eller kulde – støtabsorberende til 1,5m**, vanntett til 3m*** og frostbeskyttet ned til -10°C
 • "Tap-betjeningskomfort" - en stor fordel
 • Avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi med opptil 16 personers ansikter perfekt fokusert og eksponert samt korrekt eksponering av alle områder i bildet.
 • 6,9cm/2,7" HyperCrystal II LCD-skjerm som gjør det mulig å se opptakene selv i direkte solskinn
 • 10,1 megapixel til fremstilling av bilder i plakatstørrelse
 • Unngå bilder som "rister" takket være digital bildestabilisator
 • TruePic III bildeprosessor til hurtig behandling av bildedata og bedre bildekvalitet.
 • Gjør bildene levende med filmopptak med lyd (opptil VGA-oppløsning med 30 bilder pr. sek.).
 • Pre-capture movie - starter opptaket før du gjør det
 • xD-Picture Card og microSD Card kompatibel

* Svarende til et 35 mm-kamera
** Svarende til MIL Standard (Olympus’ testbetingelser)
*** I overensstemmelse med IEC standardpublikasjon 529 IPX8
microSD er et varemerke tilhørende SD Card Association

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar