Diwa-gull til olympus E-3

Olympus E-3's unike teknologiske fortrinn er fordelt på fire viktige områder: Hastighet, Live View, bildekvalitet og allsidighet, som gjør kameraet til en verdig vinner av en DIWA Gold Award.

Olympus E-System har vært et annerledes tilbud til digital SLR-fotografering siden det ble lansert for fire år siden. E-3 utvider systemets unike konsept ved å tilføre superrask autofokus med Supersonic Wave Drive, Live View teknologi i kombinasjon med en fleksibel LCD-skjerm, samt innebygd bildestabilisator. Både kamerahuset og tilpassede objektiver er kompakte, robuste og værbestandige, hvilket bidrar til å gjøre Olympus E-3 til et pålitelig kamera som vil imøtekomme kravene fra de fleste profesjonelle fotografer.

Utdrag fra pressemelding fra DIWA Awards:

Forbedringene i Olympus E-3, sammenlignet med forgjengeren E-1 ar tallrike, som for eksempel verdens raskeste autofokus (med SWD objektiver), levende opptaksbilde (Live View) i kombinasjon med en utvippbar og dreibar 2,5" LCD-skjerm, 10 MP bildeoppløsning og en bildestabilisator som korrigerer bevegelsen gjennom å forskyve bildebrikken og derfor fungerer med alle objektiver. Eksemplarisk betjening og ergonomi, høy bildekvalitet og kompatibilitet til den fremragende serien av lyssterke, men likevel kompakte Zuiko Digital objektiver, har blitt høyt verdsatt i en rekke DIWA-tester. Resultatet er at Olympus E-3 har kvalifisert seg til en DIWA gullmedalje. Med tillegget av dette flaggskipet befester og utvider Olympus sitt FourThirds kamerasystem på DSLR-markedet, hittil med det profesjonelle E-3 på topp.

Kai Thon, DIWA's testsjef sier:
"Det lenge etterlengtede E-3 var vel verdt ventetiden. Olympus-entusiaster kan endelig gjøre bruk av sine høyt elskede Zuiko Digital objektiver på et toppspesifisert kamera med profesjonelle egenskaper. E-3 og dets kompakte E-System er utstyrt og fungerer som en proff og er et interessant alternativ for fotografer som vil reise lett."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar