Canon EOS Discovery

To ganger tidligere har Canon med stor suksess gjennomført EOS-Discovery for å vise hvordan man får enda mer glede av sine foto- og videoprodukter. Gratisseminarene vil denne gangen også finne sted i Bergen og Trondheim, og gjennomføres i samarbeide med Apple.

Seminarene har tidligere vært rettet mot profesjonelle fotografer, så vel som fotoentusiaster. Denne gangen er det nybegynnerne og amatørenes tur! Men alle foto- og videointeresserte ønskes velkommen for å lære av profesjonelle i fotobransjen. Fotografene Ole Jørgen Liodden og Marcel Leliënhof vil dessuten vise en del av sine arbeider.

Populære digitale systemkameraer
EOS-kameraene er de mest populære digitale systemkameraene på markedet, og det er veldig moro å gi våre kunder mulighet til å få enda mer ut av sine EOS-kameraer, sier Lene Finstad, markedsdirektør i Canon Consumer Imaging, Norge. Det vil bli gitt gode råd om hvordan du tar bedre bilder og vi viser deg hvordan du i en enkel, integrert arbeidsflyt importerer, håndterer og forbedrer bildene - til publisering eller utskrift. Du vil også kunne høre fotografene Ole Jørgen Liodden og Marcel Leliënhof fortelle hvordan de fanger sine unike bilder.

HD-video
Dette er i tillegg en unik mulighet til å lære mer om HD video. Opplev fremtidens HD-videoer for amatører og se hvilken suveren kvalitet du kan få med dagens produkter og programvare. Lær om AVCHD, nye lagringsmedia, overføring til datamaskin, redigering og publisering.

Utstilling
Besøk utstillingen som er åpen fra kl 16.00 til kl 21.00 og treff forhandlere som er spesialister på foto og video! Her får du demonstrert et stort utvalg foto- og videoprodukter, programvare for lagring, redigering og publisering i tillegg til profesjonelle utskriftsløsninger. Benytt anledningen til å stille dine spørsmål til ekspertene!

Sted og tid:

Bergen
Tirsdag 22. april 2008 Kalfaret Brygghus, Kalfaret 76

Trondheim
Torsdag 24. april 2008 Trondheim Spektrum, Klostergaten 90

Oslo
Tirsdag 29. april 2008 Ballroom, Nedre Vollgate 11

Mer info og påmelding (Merk begrenset antall plasser):

Canon Norge - EOS Discovery

Kommentarer