Epson Stylus Pro GS6000


Epson Stylus Pro GS6000 er en 64" (drøyt 160 cm) storformatskriver med 8-fargers blekksett. Skriveren tilbyr den bredeste fargeskalaen som er tilgjengelig i en skriver som er designet for både innendørs og utendørs bruk. Det nye blekksettet tilbyr høy kvalitet og holdbare utskrifter noe som gir kopisenter, skiltprodusenter og trykkerier muligheten til å utvide virksomheten sin til utstillingsgrafikk, skilt og reproduksjon av fotografier og kunst.

Skriveren benytter blekket UltraChrome GS, som gir UV og vannfaste utskrifter med en holdbarhet på 1,5 år uten laminering. Skriveren leverer 1440x1440 dpi og opptil 25 kvm i timen.

Direkte billig blir det imidlertid ikke. Prisen blir ca. 240.000 + mva.

Utdrag fra pressemelding fra Epson Norge

Epson Stylus Pro GS6000 er allsidig og kan enkelt bytte mellom media med ulik type substans og overflate som for eksempel vinyl. Noe som gjør den til en ideell og fleksibel produksjonsløsning for kommersiell anvendelse.

Sammen med kvaliteten og holdbarheten på utskriftene er det nye Epson UltraChrome™ GS, et 8-fargers solvent blekksett (C, M, Y, K, LC, LM,+ O, G) tilgjengelig i rasjonelle 950 ml patroner. Det har en eksepsjonell bred fargepalett som gir utvidet support for "spot" farger og gjør den ideell for utskrifter og applikasjoner der merkevare og logo inngår. UltraChrome™ GS blekk sprer ikke skadelige VOCs (flyktige organiske forbindelser) og er det første solvent blekksettet som blir lansert uten behov for faresymbol. Noe som er både miljøvennlig og brukervennlig. Siden ekstra ventilasjon ikke er påkrevd, kan den plasseres der det er mest hensiktsmessig for bedriften. Epson fokuserer også på betydningsfull reduksjon av tiden som benyttes til daglig drift og vedlikehold selv med økning i produksjonstiden.

Epson Stylus Pro GS6000 har en oppløsning på opp til 1440x1440 dpi og 3.7 picoliter blekkdråper. Med en produksjonshastighet på opptil 25m2/timen ved bruk av Epson’s Variable-sized Ink Droplet og MicroWeave half-toning teknologier, leverer den hurtigtørkende, ripe bestandige utskrifter som er UV- og vann bestandige i opp til 1.5 år uten laminering. Laminering anbefales der utskriftene blir utsatt for intensive mekaniske påkjenninger eller slitasje. Støtte for tunge ruller opp til 30kg og en automatisk enhet for opprulling gjør at man kan håndtere et bredt utvalg av media. Standard Giga-Ethernet og USB2.0 tillater høy-hastighets kommunikasjon. Stylus Pro GS6000 vil supportere de største RIP leverandørene.

Kai Olsen, Business Manager Pro-Graphics i Epson sier, "Vi er svært glade for at Epson’s kunnskaper og ekspertise innen blekkutvikling og vår Micro Piezo™ skrivehodeteknologi har gjort oss i stand til å utvikle løsninger for produksjonsorientert anvendelse. Kvaliteten, fleksibiliteten, hastigheten og påliteligheten til Stylus Pro GS6000 gjør at den gir merverdi til markeder som skiltproduksjon av høy kvalitet, utstillingsgrafikk, point-of-sale, markedsføring og fotoapplikasjoner i tillegg til at den er ideell for reproduksjon av kunst."

Fakta om Epson Stylus Pro GS6000:
  • 8-fargers Epson UltraChrome™ GS solvent-blekk og Epson Micro Piezo™ skrivehode
  • Holdbare utskrifter – lang varighet både innendørs og utendørs
  • Kvalitet og hastighet – opp til 1440x1440 dpi og 25.3m2/timen
  • Bruker- og miljøvennlig – Epson GS solvent-blekk unngår spredning av flyktige organiske forbindelser og krever ikke ekstra ventilasjon.
  • Enkel-i-bruk og kontroll med allsidig papir håndtering og høy hastighet kommunikasjon.
Priser og tilgjengelighet
Epson Stylus Pro GS6000 har en anbefalt utsalgspris på 239.900,- (ex MVA) inkludert rullenhet for oppsamling av media, et vedlikeholds- og oppstarts sett (inkludert blekk). Er forventet i salg i løpet av september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar