Nikon fotoskole

For å ta flotte bilder, trenger du både et godt kamera og kunnskap om hvordan du bruker det. For å hjelpe Nikon-brukerne til å bli bedre fotografer og få maksimalt ut av kameraene sine, arrangerer Nikon i år egne kurs for Nikon-brukere.

For brukere av de kompakte COOLpix-modellene følger deltakelse på kurset Nikon COOLSchool gratis med på kjøpet. Kurset varer i to timer og omfatter innføring i digitalfotografering, forklaring av betegnelser som hvitbalanse og ISO; gjennomgang av nyttige funksjoner som D-lighting og ansiktsprioritert autofokus samt bruk av blits og komprimering av bilder. For påmelding, tid og sted besøk www.nikon.no.

Nikon Dschool Basic er et gratis, to-timers kurs for de som bruker Nikons speilreflekskameraer D40, D40X og D80. På kurset lærer brukerne mer om begrep som hvitbalanse, ISO og RAW-format, hvordan valg av bl.a. blenderåpning, lukkertid fungerer og råd om bruk av de digitale vari-programmene. I tillegg gjennomgås D-lighting-funksjonen og blitsfotografering med ekstern blits.

For de som vil gå lenger i speilrefleksfotografering tilbyr Nikon også Dschool, et fire timers fordypingskurs for eiere av D80, D07s, D100, D40, D40X og D50.

Kursdeltakerne lærer om hvitbalanse, oppskarping og RAW format, gjennomgår opptaksmenyen i kameraet og hvordan de forskjellige innstillingene påvirker bildet, lærer om egendefinerte innstillinger i CSM-menyen, samt gjennomgår Picture Project-programvaren, overføring av bilder og får en forhåndsvisning av Nikon Capture NX.

Fotokurset Nikon Dschool koster kr 1495,- og arrangeres i vår på disse stedene: Stavanger 3.mars, Bergen 4. mars, Trondheim 17:mars, Oslo 19.mars

Nikon PROschool er et fire timers utvidet kurs for eiere av Nikons profesjonelle kameraer D3, D2XS, D2X, D2HS, D2H, D300 og D200. Kurset går i dybden på begreper som hvitbalanse, RAW-format og oppskarping, hvordan forholde seg til terminologien for kameraer som bruker film, opptaksmenyen og hvordan forskjellige innstillinger påvirker bildet, valg av objektiver, gir noen anbefalinger om bruk av CSM-menyen for individuelle innstillinger, viser blitsfotografering med SB-600/SB-800 creative lighting system, og gir en forhåndsvisning av Nikon Capture NX.

Nikon PROschool koster kr 1995,-. og arrangeres i vår på disse stedene: Stavanger 3.mars, Bergen 4. mars, Trondheim 17.mars, Oslo 19.mars

Kurset Capture NX er et fire timers kurs med gjennomgang av Capture NX, Nikons nye redigeringsprogram for fotofiler i RAW- eller JPEG-format. Kurset demonstrerer NX unike U-point teknologi, grupperinger, støy/forvrengningskontroll samt råd om redigering av vanlige motiver som landskap og portrett.

Nikon School

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar