Dok08

Dok08 går av stabelen i Oslo den første uken i mars 2008, og en rekke av verdens ledende fotografer vil være på programmet. Pressefotografenes Klubb vil med dette markere sitt 75 årsjubileum ved å arrangere en rekke seminarer og workshops i samarbeid med Magnum Photos. Det blir flere 4 dagers workshops, og du vil selvfølgelig få muligheten til å møte dine forbilder.

Dok08 vil dermed følge opp suksessen med Dok05, denne gangen blir programmet enda mer spektakulært. Noen av verdens ledende fotografer vil stå på scenen for å vise sine bilder og fortelle om sitt arbeid.

Programmet er ikke 100 prosent spikret, men listen med forespurte lærere under workshops er lang: Paolo Pellegrin, Chris Anderson, David Allan Harvey og Alex Webb, alle store navn innen fotojournalistikken.

Seminarene på kveldene vil bli mange og lange. Her er en foreløpig ubekreftet liste med fotografer som vil vise bilder og fortelle om sitt arbeide: Paolo Pellegrin, Chris Anderson, Alex Webb, David Allan Harvey, Jonas Bendiksen, Abbas og Susan Meiselas. Det jobbes med flere navn , både norske og skandinaviske.Det satses på at det totalt vil bli 14 av verdens beste fotografer som vil holde foredrag og vise bilder.

Hold av den første uken i mars for tidenes fotofestival i Norge.

Fotojournalisten - Pressefotografenes Klubbs online-magasin

Kommentarer