Tre nye VR NIKKOR superteler

Nikon Europe introduserte i dag intet mindre enn tre nye supertelefoto-objektiver med Nikons eksklusive vibrasjonsreduksjonssystem VR II. AF-S 400 mm f/2,8G ED VR, AF-S 500 mm f/4G ED VR og AF-S 600 mm f/4G ED VR egner seg spesielt for profesjonelle sports-, nyhets- og naturfotografer, og er en naturlig utvidelse av NIKKORs serie med supertelefoto-objektiver. Takket være Nikon sin VR II-teknologi får du som fotograf lukkerhastigheter som er 4 trinn raskere med de nye supertelefoto-objektivene.

De nye objektivene styrker Nikon sin supertelefoto-objektivserie, som allerede omfatter de unike objektivene AF-S VR 200 mm f/2G og AF-S VR 200-400 mm f/4G i tillegg til den populære AF-S 300 mm f/2,8G. Til sammen utgjør de et imponerende utvalg for sports-, natur- og overvåkingsfotografering.

NIKKOR-kvalitet, rask autofokus
De nye objektivene bruker Nikons eksklusive optiske beleggteknologi, nanokrystallbelegg, og ED-glasslinseelementer som gir bilder som er skarpe og kontrastrike, og som har myk bakgrunns-bokeh, spesielt under forhold med lite lys.

VR II-systemet har en ny modus som er laget spesielt for å kompensere for kameravibrasjoner ved bruk av vibrasjonsreduksjon ved lave lukkerhastigheter og med stativ.

De nye objektivene har rask og støysvak autofokus, takket være Nikons Silent Wave Motor. De har også en ny overstyringsbryter for manuell fokus, som er laget for å beholde autofokus i tilfelle overstyringen slås på uforvarende. Fotografer vil også sette pris på den silkemyke stativkragerotasjonen, noe som gjør endring av kameraretningen svært lett.

Alle de nye objektivene har det praktiske og lettanvendelige forhåndsfokussystemet som brukes på tidligere supertelefoto-objektiver som 300 mm f/2,8 VR og 200-400 mm f4 VR.

De nye VR-objektivene er tilpasset kravene til profesjonelle sports-, presse- og naturfotografer, og er forseglet for å kunne motstå støv og fukt, men er bare minimalt tyngre enn forgjengerne.

Tilbehør som følger med: Solblender, objektivtrekk av nylon, aluminiumskoffert, 52 mm gjenget filter, “AF-S"-skulderrem og alternativt stativ med enkeltfot.

Tilgjengelig i Europa i november 2007.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar