Sony Cybershot DSC-H3

Sony Cybershot DSC-H3 får 8 megapiksler og 10x zoom (tilsvarende 38-380 mm, f/3,5-4,4). Super Steady Shot bildestabilisator er en forutsetning med så mye zoom, og ISO 3200 som høyeste lysfølsomhet hjelper trolig også til å minske uskarphet på grunn av kamerabevegelser.

Kameraet får også Clear RAW NR støyreduksjon, Photo TV HD bildevisning, samt optimalisering av dynamisk omfang, ansiktsgjenkjenning for optimalisert AF og eksponering.

Kraftig 10x zoom i et lett og kompakt kamera
Aldri før har en så kompakt Cyber-shot blitt levert med et Carl Zeiss 10x zoom-objektiv (tilsvarer 38-380mm; F3,5-4,4). Motiver på lang avstand blir trukket nærmere med en utrolig klarhet. Objektivets store spillerom øker mulighetene for spennende og kreative komposisjoner. Med Cyber-shot H3 kan du ta flotte landskapsbilder, intime portretter, actionfylte naturbilder og sportsbilder uten at du blir begrenset av utstyret. Ved bruk av 17x HD Smart Zoom-funksjonen (i 16:9-modus) kommer du enda nærmere motivet, og bildene kan vises med overlegen kvalitet på HD-klare TV-er. Kameraet veier kun 246 gram* og måler 106,0mm (b) x 68,5mm (h) x 47,5mm (d). Dette gjør det lett og kompakt nok til at det kan tas med over alt.

Ansiktsgjenkjennelse og Dynamic Range Optimiser
Med oppløsning på 8,1 effektive megapiksler leverer H3 den bildekvaliteten som forventes av en Cyber-shot.

Med teknologi for ansiktsgjenkjennelse (Face Detection) kan fotografer på alle nivåer ta gode menneskebilder uten noen mislykkede forsøk. Face Detection-funksjonen drives av kameraets kraftige BIONZ bildeprosessor, og justerer automatisk eksponering, blits og andre funksjoner. Forbedret autofokus og avansert øyegjenkjennelse sikrer skarpe portretter med naturlige farger selv i dårlig lys, med mye zoom, eller når motivet er i bevegelse.

H3 er også utstyrt med Dynamic Range Optimiser (DRO) som analyserer og justerer hvert eneste bilde for best mulig eksponering og kontrast. Resultatet blir balanserte og naturlige bilder.

Sportsmodus for bilder i høyt tempo
I actionfylte settinger kommer Cyber-shot H3 virkelig til sin rett. En ny avansert sportsmodus har forutseende autofokus og lukkertid opptil 1/2000. Dette sikrer skarpe og tydelige bilder av motiver i rask bevegelse, noe som kan skape problemer for andre kompaktkameraer.

Full HD bildevisning
Med Cyber-shot H3 blir det lett å se bilder i HD-kvalitet, enten på en BRAVIA eller en annen HD-klar skjerm (forutsetter HD-kabel). Legg musikk til bildevisningen og du har en glimrende måte å dele dine beste bilder på. Velg enkelt blant fire stiler for slideshowet (enkel, nostalgisk, aktiv og trendy), og fire forhåndsinnstilte musikkvalg, deretter er du klar til å se bildene i HD-kvalitet på en HDTV. Det er også mulig å legge til egen musikk fra MP3-filer for å gjøre det mer personlig.

Photo TV HD optimaliserer bildene for visning på de nyeste Full-HD BRAVIA-modellene ved å sikre naturlige og myke farger. Forbedringen fra eldre TV-er er så stor at den vanskelig kan sammenlignes.

Alltid Skarpe Bilder-teknologi
Alltid Skarpe Bilder-teknologi reduserer risikoen for at bildene blir uskarpe som et resultat av håndbevegelser, eller når forholdene ikke er optimale. Super SteadyShot optisk bildestabilisator kombinert med ISO-verdier opp til 3200 reduserer risikoen for dårlige bilder når forholdene er vanskelige, selv uten bruk av blits. Systemet for støyreduksjon ved høye ISO-innstillinger (Sony Clear RAW NR) utelukker forstyrrelser i bildet og gir et naturlig resultat selv i dårlige lysforhold.

Enkel retusjering – uten bruk av PC
Et bredt utvalg av funksjoner utvider mulighetene for retusjering mens bildene fortsatt er på kameraet. Du trenger altså ikke noen PC eller bildebehandlingsprogram. Fjerning av røde øyne og beskjæringsfunksjonen suppleres med fire nye filtereffekter for å gi favorittbildene dine en ekstra gnist.

H3 er enkel i bruk med gode beskrivelser av funksjoner på skjermen, og en ”hjem”-knapp for problemfri navigering.

Tilbehør
Det er masse nyttig tilbehør til Cyber-shot: Høykvalitets objektiver og filtre, GPS-system, reservebatterier og stilige bærevesker. Med dette får du enda mer ut av din Cyber-shot. Det er også et bredt utvalg av fotoprintere tilgjengelig. De gjør det enkelt og morsomt å dele dine beste bilder med andre.

  • 8.1 effektive megapiksler med BIONZ bildeprosessor
  • Carl Zeiss 10x optisk zoom i kompakt design
  • Ansiktsgjenkjennelse
  • Alltid Skarpe Bilder: høy sensitivitet med ISO 3200 og Super SteadyShot bildestabilisering
  • Avansert sportsfunksjon
  • Enkel retusjering i selve kameraet
  • Dynamic Range Optimiser justerer eksponering og kontraster
  • "Photo TV HD" full HD-bildevisning på nye BRAVIA TV-er Cyber-shot H3 er tilgjengelig fra begynnelsen av september 2007, til en veiledende pris på 2.990,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar