Cybershot T200 og T70

Sony Cybershot DSC-T70 og DSC-T200 er oppfølgere til dagens T20 og T100. Begge kameraene får 8 megapiksler, lysfølsomhet inntil ISO 3200 og Carl Zeiss optikk med 3x (T70) og 5x zoom (T200).

Begge kameraene får berøringsfølsomme LCD-skjermer i bredformat, optisk bildestabilisering kombinert med høy lysfølsomhet, og Photo TV HD utgang.

Cybershot T200 og T70 har HD-bildekvalitet, samt en "Smile Shutter"-funksjon som finner smilende fjes.
  • 8.1 effektive megapiksler med BIONZ bildeprosessor
  • Smile Shutter-funksjon
  • Ansiktsgjenkjennelse og autofokus basert på berøring
  • 3.5-tommers (T200) / 3-tommers (T70) 16:9 bred LCD berøringsskjerm
  • Full 1080 HD-bildevisning på nye BRAVIA TVer
  • Alltid skarpe bilder med Super SteadyShot og ISO 3200
  • 5x optisk zoom (T200)
’Smile Shutter’-funksjonen
T200 og T70 leveres med den nye Sony Cyber-shot ’Smile Shutter’-funksjonen hvor kameraet reagerer dersom noen i søkerfeltet smiler. Sony er først ute med en slik funksjon.

Med funksjonen aktivert vil kameraet identifisere når noen i søkerfeltet smiler, for så å øyeblikkelig ta et bilde uten at du trenger å trykke ned utløserknappen. Slik blir det mer moro og lettere å fotografere venner og familie. Dersom det er flere personer i søkerfeltet velger man hovedsubjektet ved hjelp av berøringsskjermen. Kameraet vil da ta bilde når denne personen smiler. Kameraet kan ta en serie på seks smilebilder uten at du trenger å gjøre noe. Både voksne og barn vil se glade ut på hvert eneste bilde!

Ved hjelp av ansiktsgjenkjennelse (Face Detection) kan fotografer på alle nivåer ta gode menneskebilder. Funksjonen for ansiktsgjenkjennelse stiller eksponering, blender, blits og andre innstillinger automatisk. Forbedret autofokus og avansert øyegjenkjennelse sikrer skarpe portretter med naturlige farger selv i dårlig lys, med mye zoom, eller når motivet er i bevegelse.

Widescreen 16:9 og Touchscreen
Begge modellene skiller seg ut med sine store, berøringsfølsomme LCD-skjermer som brukes til å navigere kameraene. T200 har en 3,5-tommer LCD-skjerm, mens T70 leveres med 3 tommer. Clear Photo LCD Plus-teknologi sikrer super klarhet og fargegjengivelse, og det anti-reflektive AR-laget maksimerer kontrast og synlighet selv i sterkt lys. 16:9-formatet på skjermen gir optimale proporsjoner hvis man ønsker å se bildene på en HD-klar TV.

Ved å berøre skjermen når man skal ta bilde kan man låse fokus der man ønsker, og dersom det er et ansikt man berører aktiveres Face Detection-funksjonen. Når man ser på bilder vil et trykk på skjermen zoome inn på den delen av bildet man berører.

Alltid Skarpe Bilder
Sonys Alltid Skarpe Bilder-teknologi og Super SteadyShot optisk bildestabilisator kombinert med ISO-verdier opp til 3200 reduserer risikoen for dårlige bilder når forholdene er vanskelige. Sony Clear RAW NR-behandling reduserer støy og gir naturlige bilder selv når kameraet er innstilt på høy følsomhet.

Full HD bildevisning
Med T200 og T70 blir det lett å se bilder i Full HD-kvalitet, enten på en BRAVIA eller en annen HD-skjerm (forutsetter HD-kabel (tilleggsutstyr)). Legg musikk til bildevisningen og du har en glimrende måte å dele dine beste bilder på. Velg enkelt blant fire stiler for slideshowet (enkel, nostalgisk, aktiv og trendy), og fire forhåndsinnstilte musikkvalg, deretter er du klar til å se bildene i FULL HD-kvalitet, på en HDTV. Det er også mulig å legge til egen musikk fra MP3-filer for å gjøre det mer personlig.

Photo TV HD optimaliserer bildene for visning på de nyeste Full-HD BRAVIA-modellene ved å sikre naturlige og myke farger. Forbedringen fra eldre TV-er er så stor at den vanskelig kan sammenlignes.

Andre funksjoner
Begge modeller har Carl Zeiss Vario-Tessar optikk (T200 med 5x optisk zoom, T70 med 3x optisk zoom), 8,1 megapiksel oppløsning og den kraftige BIONZ-prosessoren som Sony har utviklet selv. Denne raske bildeprosessoren kontrollerer autofokus, eksponering og andre innstillinger for å sikre gode bilder under alle forhold.

Den populære ”Paint”-funksjonen har blitt videreutviklet, og på skjermen er det nå hele 30 merker å velge mellom. En ny ”Resize”-funksjon gjør det enkelt å tilpasse bildene til HDTV-visning, e-post, eller opplasting på nett.

Tilbehør
Av tilbehør finnes en dockingstasjon CDD-HD1 som gjør det enkelt å vise bildene i full HD-kvalitet på TV. Sett kameraet i dockingstasjonen Cyber-shot, og se bildene på din HDTV samtidig som kameraet lades. Dockingstasjonen leveres med alle nødvendige kabler og en fjernkontroll for enkel betjening. En annen rimelig variant for å se bilder i HD er VMC-MHC1-kablen. Denne kobles enkelt mellom kameraet og en HDTV.

Begge modellene benytter Sony NP-FD1 som er et nyutviklet batteri som sikrer optimal stamina. I tillegg finnes et spesialdesignet undervannshus som gjør det mulig å bruke kameraene ned på 40 meters dyp. Det er også et bredt utvalg av fotoprintere tilgjengelig. De gjør det enkelt og morsomt å dele dine beste bilder med andre.

Sony Cyber-shot T200 og T70 kompakte digitalkameraer vil være tilgjengelige fra begynnelsen av september 2007, til en veiledende pris på 2.990,- (T70) og 3.990,-(T200).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar