Mobil fotobutikk


Foto : Tom Skoglund
Nordlys foto holdt tidligere til like innenfor hovedinngangen til storsenteret. Men daglig leder Roger Johansen gikk lei av lange arbeidsdager og dyre driftskostnader. Nå driver han derfor forretningen fra ei campingvogn.

For om forretningen før var «midt i smørøyet», har han nå ordnet en enda mer synlig plassering, midt på torget. Tilbakemeldingene på det nye konseptet er så langt gode, skal vi tro han.

Men hvorfor?

- Først og fremst ble det for lange åpningstider. Å holde på fra ni om morgenen til åtte om kvelden er slitsomt. Det ble mange lange dager. Nå ser jeg for meg en mye friere hverdag.
- Nå vil det bli ganske mye lavere kostnader, både i og med at jeg slipper å betale leie og fordi jeg kommer til å være alene her. Nå behøver jeg cirka en tredjedel av salget for å dekke kostnadene mine, sier han.

Fotoselger på to hjul - Altaposten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar