NM i fotofikling er i gang

NM i fotofikling er i gang nå – bli med!
Nå er mesterskapet i gang – og åpent for alle til å delta. Liker du å manipulere bilder? Har du humoristisk sans? Da kan dette være noe for deg!

Konkurransen arrangeres av NRK, og finalen kjøres i samarbeid med FOTOGRAFI 2007 i Oslo Kongressenter lørdag 3. mars.

For å komme til finalen må du være blant de to beste i en av kvalifiseringsrundene – eller være en av de to "heldige" som plukkes ut i tillegg. Første runde er vel kanskje avviklet når du leser dette, men i de tre neste rundene kan du være med. Du kan delta i bare en runde eller alle tre, jo flere ganger du deltar jo større er selvfølelig vinnersjansene. Hva du kan vinne? 1. premien er et 50 – 500 mm zooombjektiv fra Sigma, 2. premien er et makroobjektiv til over 5000 kroner og 3. premien er et skikkelig fotostativ til ca. 2500 kroner – alle premiene er gitt av FotoVideo.

De 10 finalistene møtes i Oslo Kongressenter og får 3 timer på seg til å fikle, mens publikum kan gå og se dem i aksjon. Straks fiklerne er ferdig trer juryen sammen og kort tid etterpå er det klart for premieutdeling.

Finalistene og noen tusen andre kan i denne helgen oppleve Norges største fotoutstilling. 29 fotografer/skoler/foreninger presenterer seg via flere hundre bilder. Hele foajeen er fylt med bilder av alle typer.

Mer om NM i fotofikling

Mer om FOTOGRAFI 2007

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar