Archos 404-Camcorder

Nye Archos 404-Camcorder er den første kompakte mediaspilleren med en 3,5-tommers stor skjerm med innebygd videokamera. Med dokkingsstasjonen "DVR-Station" kan man dessuten spille inn fra TV med 404-Camcorder.

Med Archos 404 kan man spille inn egne videofilmer, for så enkelt laste inn filmene på hjemmesider, bloggsider eller spille dem av på TV-en hjemme i stua. 404-Camcorder inneholder også et kamera med 1,3 megapiksler for ta vanlige stillbilder.

Archos 404-Camcorder er en av fem modeller i Archos fjerde generasjon mediaspillere som kan vise film, bilder, PDF-dokumenter, spille musikk og ta opp TV-program. Spillerne har minst en 30 GB stor harddisk (opp til 160 GB), utførelse i metall av børstet stål og store LCD-skjermer, fra 3 tommer til 4,3 tommer widescreen.

- Nye Archos 404-Camcorder er perfekt for personer som vil ta opp videofilmer på samme enhet som lagrer hele deres digitale samling av video, bilder og musikk. Det er veldig enkelt spille inn en video og dele sine filmer med venner og familie, eller laste dem opp på sin blogg, sier Stephan Vigedahl, Nordenansvarlig på Archos.

Som ekstra tilbehør finnes dokkingstasjon DVR-Station som forvandler Archos 404-Camcorder til en digital videospiller som kan ta opp TV i MPEG-4 (oppløsning ved innspilling 640 x 480.) Dokkingstasjonen fungerer også som lader for mediaspilleren og har en USB-kontakt for tilkobling av ekstern harddisk.

Øvrige muligheter med Archos 404-Cacorder:
  • Spille inn egne videofilmer i MPEG-4-format med VGA-oppløsning på 640 x 480.
  • 3,5-tommers fargeskjerm (TFT LCD, 320 x 240) med over 16 millioner farger.
  • Videoavspilling med DVD-kvalitet (på ekstern TV).
  • Archos 404-Camcorder støtter et stort antall lyd- og videoformat, se www.archos.com for aktuell liste.
  • Raskt bildevisningsprogram med zoom og overgangseffekter (klarer formatene JPEG, BMP og PNG).
  • Lydinnspilling med innebygd mikrofon.
  • PDF-leser.
  • Batteritiden er 8 timer for musikk og 2,5 timer for video.
  • Archos 404-Camcorder veier 190 gram og har målene 100 x 78 x 15 mm.
Annet tilbehør:
reiselader, kabel for overføre bilder fra et digitalkamera. TV-kabel for se film og bilder fra mediaspilleren på en vanlig TV, bærbare høyttalere, hjelmkamera og innspillingsadapter i miniformat.

Veiledende butikkpris på Archos 404-Camcorder er 3 795 kroner inklusive moms. Den er tilgjengelig i Norge i slutten av januar. Det følger med hodetelefoner, USB-kabel og et beskyttende deksel. Archos DVR-Station koster 995 kroner inklusive moms.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar