Epson Stylus Photo 1400

Den nye Epson Stylus Photo 1400 har seks separate blekkpatroner med Epson Claria Photographic Ink og avansert Epson teknologi for bildebehandling. Den kan skrive ut fotografier med høy kvalitet i opp til A3+ størrelse og tilbyr førsteklasses resultater for rapporter og prøvetrykk.

Utdrag fra pressemelding:

Epson har lansert en ny A3+ seks-fargers fotoskriver med Claria Photographic Ink for lang holdbarhet og kantløse førsteklasses fotoutskrifter. Stylus Photo 1400 er arvtageren etter den kjente Epson Stylus Photo 1290s og tilbyr mer holdbare fotografier, førsteklasses kvalitet og hurtige utskrifter. Med seks separate blekkpatroner bytter du ut kun den som er tom. Direkte utskrift på CD og DVD er inkludert slik at gjenkjenning av CD innhold og arkivering blir enklere. Stylus Photo 1400 kan leveres med EpsonNet Wireless 802.11b/g og 10/100 Base Tx External Print Server som opsjon, noe som gjør den til en ideell A3+skriver også for mindre kontorer eller hjemmekontor der man ønsker å presentere profesjonelle dokumenter for kunder. Designere og illustratører vil også ha glede av den høye kvaliteten og hurtige utskrifter ved presentasjon av prøvetrykk og illustrasjoner.

Stylus Photo 1400 er utstyrt med Epson’s avanserte Micro Piezo™ skrivehode som leverer kantløse utskrifter fra 10x15 opp til A3+. Den har også Epson’s forbedrede Advanced Variable-sized Droplet Technology (Advanced VSDT) som gir mer fleksibel dråpestørrelse og svært presis plassering av dråpene. I kombinasjon med 6 separate farger er resultatet mer detaljert der lyse farger og mykere tonegraderinger er påkrevd.

Driveren til Stylus Photo 1400 har støtte for Adobe RGB, med støtte for en omfattende fargeskala. I tillegg kan man velge utskriftsmodus som ”Epson Vivid”, ideell for presentasjoner av grafer og ”Epson Standard” for pålitelig reproduksjon av SRGB bilder. I tillegg tilbyr Epson Stylus Photo 1400 avansert fargestyring med ICC profiler for Epson media.

Programvaren Epson PhotoEnhance som følger med identifiserer automatisk og tilpasser bildet i henhold til type, for eksempel portretter, landskap og horisonter. Den analyserer og forbedrer hudtoner, fargene eller lyskomponeringen. Resultatet blir optimalt selv om man ikke har erfaring i fotomanipulasjon.

Om Epson Claria Photographic Ink

Navnet Claria kommer av ordet "clarity" som betyr klarhet, og blekket er betegnet som fotografisk for å uttrykke Epson’s tiltro til dets rike skarphet og enestående holdbarhet. Når det kombineres med Epson Glossy Photo Paper leverer Epson Claria Photographic Ink blanke utskrifter med høy kvalitet og lang holdbarhet. De seks fargene som inngår i blekksettet er cyan, magenta, gul, svart, lys cyan og lys magenta. Det tilbyr 200 års holdbarhet i album, slik at familiefotografier kan bli bevart og delt i generasjoner.

Med Epson Claria Photographic Ink vil fargemolekylene være sterkere og ha en mer stabil struktur, noe som gjør dem mer motstandsdyktige mot falming og effekten av lys og ustabile gasser i atmosfæren. Resultatet er at Epson fotoutskrifter beholder sitt attraktive utseende under en rekke forhold.

Fakta om Epson Stylus Photo 1400
  • Enestående utskriftskvalitet i opp til A3+ format med Claria Photographic Ink
  • Effektive utskrifter med separate blekkpatroner – bytt kun den fargen som er tom
  • Fotografiene vil vare i opptil 200 år1. i album
  • Oppnå klare og levende fotografier med Epson PhotoEnhance teknologi
  • Skriv ut et bilde i 18x10 format på 1112 sekunder
  • Oppnå livaktige bilder med en oppløsning på opp til 5760x1440 dpi
  • Skriv ut direkte fra PictBridge digitalkamera
  • Tilpass og skriv ut fotografier med programvaren Epson Easy PhotoPrint
  • Skriv ut direkte på kompatible CD-R/DVD-R
  • Skriv ut, rediger, fjern røde øyner, tillegg morsomme rammer og beskjær fotografier med Epson Creativity Suite

Kommentarer