Casio EX-Z75

Casio lanserer en ny modell i Exilim-serien, EX-Z75. Mkameraet har langt på vei de samme spesifikasjonene som forgjengeren EX-Z70. Det betyr 7,2 megapiksler bildeoppløsning, 3x zoomobjektiv og 2,6" LCD-skjerm med 14:9 bredformat.

Utdrag fra pressemelding fra Casio Scandinavia:

EXILIM Zoom EX-Z75 følger opp fjorårets suksess EX-Z70 med 7.2 megapiksler, et kamera som omfattet det slanke utseendet, de raske reaksjonene og den store LCD-skjermen til EXILIM-serien mens det også gjorde klargjøring og “knipsing” enklere enn noen gang. Familier og andre brukere tok entusiastisk imot EX-Z70.

Det nye høyspesifiserte EX-Z75 har beholdt alle de avanserte funksjonene fra EX-Z70, inkludert Anti Shake DSP som reduserer uskarpe bilder som følge av ustø hender eller bevegelser i motivet. Den store 2,6” LCD-skjermen i bredformat gjør det morsomt for brukerne å ta fantastiske bilder i bredformat, og gjør det også enklere å se og bruke kameraets innstillingsmuligheter.

EX-Z75 kan vise informasjon på høyre side av den store skjermen, atskilt fra motivet som vises når man fotograferer. Dette gjør det mulig for brukerne raskt å endre innstillinger når man fotograferer. I Easy Mode vises menyer for en rekke kamerainnstillinger (blitz, selvutløser og bildestørrelse) slik at disse er lette å se og å bruke.

Hovedattraksjoner
  • Stilig, kompakt model med 7,2 millioner effektive piksler og 3X optisk zoom.
  • Stor ny 2,6” bredformat LCD-skjerm (14:9 format).
  • Informasjon om innstillinger vises på høyre side av skjermen for lettere å se og bruke dem.
  • Easy Mode for enklere fotografering med lettforståelige menyer.
  • Anti Shake DSP for å redusere uskarpheter p.g.a. ustø hender eller bevegelser i motivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar