Creative Zen Vision W

Creative lanserer håndholdt underholdningssenter med plass til 120 timers video, titusener av digitale bilder eller 15.000 sanger. Både Zen Vision W og en 60GB-utgave av Zen Vision:M lanseres på årets IFA-messe.

Zen Vision W er det nyeste bidraget i serien av bærbar underholdning med video, bilde og lyd. Zen Vision W har høyoppløselig 480 x 272 piksel, 4,3 tommer, 16:9 format, widescreen TFT-skjerm. På den måten kan man se de 120 timene med video eller titusener av digitale bilder, som Zen Vision W med sine 30GB kan inneholde, i bredformat. Man kan selvfølgelig også velge å fylle opp plassen med 15.000 sanger for å alltid ha musikksamlingen for hånden.

Zen Vision W har innebygd Compact Flash-port slik at man kan importere digitale bilder direkte fra digitale kamera.

Pressemelding fra Creative:

Digital video
Zen Vision W støtter et bredt utvalg av videoformater, inklusiv MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4-SP, MJPEG, DivX 4 og 5, samt XviD, slik at man kan avspille videoklipp og film som er hentet fra nettet. Videre støtter den også Microsofts WMV format. Det utskiftbare og gjenoppladbare batteriet gir opptil 4,5 timers videoavspilling.

Digitale bilder
Zen Vision W har kapasitet til titusener av digitale bilder som gjør den perfekt for å frigjøre plass på digitalkameraets minnekort når man for eksempel er på ferie. Plug&View-porten på siden av spilleren støtter både Compact Flash Type I og Type II-medier. En valgfri Compact Flash-adapter kan kobles direkte til porten, slik at andre populære typer minnekort som SmartMedia, MultiMedia Card og Secure Digital, også kan brukes.

For å kunne gjøre det mulig å dele bildene med familie og venner, har Zen Vision W en Comosite AV-out-forbindelse, slik at man kan vise bildene i 720 x 480 på TV-er i alle størrelser. Man kan også se slideshow akkompagnert av sin favorittmusikk, som spilles via høretelefonene, den innebygde høyttaleren på fronten av spilleren eller ved å koble til for eksempel et Creative I-Trigue 2.1-system.

Musikk med mer
Zen Vision W støtter musikk-abonnementsservicer som Yahoo! Music Unlimited, Napster To Go, Urge og MSN Music. Den støtter også nedlastninger fra online musikkbutikker som AOL Music Now, Napster og Yahoo! Music. Utover det har Zen Vision W også en innebygd FM-radio med 32 faste stasjoner.

Ytterligere funksjoner
Zen Vision W bruker det patenterte Zen-brukergrensesnittet som gir brukeren en enkel og oversiktlig tilgang til sin musikk, sine bilder og videofiler. Av andre funksjoner som kan nevnes:
  • Full zoom ? kan zoome inn på ethvert innhold og tilpasse det til Zen Vision W?s widescreen
  • Innebygd mikrofon ? lydstyrken vises på displayet, slik at man kan sikre optimal opptakskvalitet
  • Organizer ? inneholder kalender, oppgaver og kontaktliste ? og kan synkronisere med Outlook
  • Klokke ? med alarm som kan vekke deg med akkurat den musikken du ønsker
Zen Vision W kan kobles til pc-en via USB 2.0. Av annet ekstra tilbehør til Zen Vision W finnes en Compact Flash-adapter, en skjermbeskytter, et etui som også kan brukes som stand, en reiselader og en IR-fjernkontroll.

Zen Vision:M 60GB
På IFA lanserer Creative også en ny versjon av den prisvinnende Zen Vision:M, som nå er tilgjengelig med 60GB minne. Den, sammen med Zen Vision W, vil være utstilt på Creative stand (stand 104 i hall 2.1a) på IFA i Berlin mellom 1. og 6. september.

Zen Vision:M, som inntil nå har vært tilgjengelig med 30GB, har med 60GB utgaven fått lagt til en helt ny funksjon, USB Host - som gjør det mulig å importere bilder direkte fra et digitalkamera uten å koble til PC. Det er plass til 240 timers video og opptil 15.000 sanger på den 60GB store harddisken. Man kan også koble sin kjære Vision:M til TV-en og dele bilder og video med familie og venner. Dette krever at man benytter en videokabel som kan kjøpes som ekstrautstyr.

Priser og tilgjengelighet
  • Zen Vision W vil være tilgjengelig ultimo september til en forventet utsalgspris på kr. 3499,-
  • Zen Vision:M 60GB vil være tilgjengelig ultimo september til en forventet utsalgspris på kr. 3199,-
  • Zen Vision:M video kabel kan kjøpes norske butikker til en veiledende utsalgspris på kr. 199,-
  • Zen Vision:M Docking stasjon kan kjøpes i norske butikker til en veiledende utsalgspris på kr. 349,-

ZEN Vision W - The power of ZEN. The style of ZEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar