Olympus SP-510 UZ

SP-510 Ultra Zoom får 7,1 Mp oppløsning, digital bildestabilisering og lysfølsomhet som går helt opp til ISO 1600. Kameraet benytter en løsning som medfører at det ved 3 Mp oppløsning kan levere 15x zoom og ikke minsre enn ISO 4000. Dette er en interessant feature forutsatt at det faktisk fungerer uten at bildene ender opp som den eneste orgie i støy.

Pressemelding:

Med Olympus SP-510 UZ er det sjanse for at aldri mer vil gå glipp av lovende eksponeringsmuligheter. Takket være kameraets kraftige objektiv med 10x optisk zoom lens (tilsv. 38-380mm i 35mm formatet) kan fotografer alltid fokusere på det som foregår og dra til seg motiver som befinner seg virkelig langt borte. 7.1 millioner piksler star til rådighet for å produsere ekstremt skarpe bilder med forbløffende detaljrikdom. Det er heller ingen grunn til å bli urolig når solen er i hell og det naturlige lys blir svakere ? takket være Olympus egen BrightCapture Teknologi, vil SP-510 UZ gi gnistrende resultater selv i dårlig lysforhold med en ISO verdi som strekker seg til det imponerende 4000*. I tillegg er denne modellen ekstremt strømsparende. Med kun ett sett med AA batterier kan du ta opptil 630** bilder - noe som betyr at fotogleden kan vare mye lenger

Tenkt deg at due er på safari, en tur du har drømt om hele ditt liv, og plutselig oppdager du en flokk sebraer I horisonten. I stedet for at du kjører nærmere og risikere at skremmer dem vekk, vil SP-510 UZ by på en stor fordel. Med 10x optisk zoom (tilsv. 38-380mm), kan motivet trekkes svært nær ? selv fra store avstander. Dette åpner for forbløffende eksponeringsmuligheter og gir bruker store fordeler i svært mange situasjoner. I 3.0 millioners innstilling er en Finzoom innstilling tilgjengelig som øker forstørrelsen til fenomenale 15x, noe som gir en total brennvidde på 38-570 (på et 35mm kamera).

LCD skjermen på 6.4cm gjør bildesøking til en lek, og den er stor nok til at små detaljer kan gjengis. Kameraets 7.1 millioner piksler garanterer at flotte motiver vil gjengis med like imponerende resultater.

Til tross for den imponerende ultrazoom egenskapen, har kameraet en forbausende, kompakt form.

SP-510 UZ tar deg ikke bare nærmere motivet. Det lar deg også se bedre I market takket være BrightCapture Teknologi. ISO verdien kan stilles inn på imponerende 4000***, noe som reduserer blitzbehovet og hjelper til med å unngå uskarpe bilder som følge av ustøtt kamera i eksponeringsøyeblikket.

21 forhåndsprogrammerte sceneinnstillinger er tilgjengelig for å garantere de beste resultater I en lang rekke eksponeringsmiljøer og situasjoner. For å tilfredsstille ambisjonene til den krevende fotograf, tilbyr også SP-510 UZ tallrike manuelle innstillingsmuligheter. I tillegg til blender- og lukkertidsprioritering, er det mulighet for helmanuell kontroll som gir rom for kreativitet og eksperimentering.

For å garantere forståelse og enkelt bruk, er det opptil 25 språk tilgjengelig for kameraets meny, bruksanvisning og den medfølgende Olympus Master Software. For datalagring er kameraet ustyrt med xD-Picture Card spalte, og i tillegg har modellen et internminne. For at fotogleden skal foregå uavbrutt time etter time ? ett sett med fire AA batterier holder til 630** eksponeringer!

10x zoom og andre tekniske finesser gjør SP-510 UZ perfekt for mennesker som ønsker å fange opp motivet der det er ? enten ved familiesammenkomster eller ute i naturen. Kameraet vil være på markedet fra september 2006.

Olympus SP-510 UZ ? hovedegenskaper:
  • 7.1 millioner piksler
  • 10x optisk zoom (tilsv. 38-380mm på et 35mm kamera)
  • 15x FinZoom innstilling med 3MP
  • 6.4cm/2.5? LCD
  • BrightCapture Teknologi for bedre kveldsfotografering
  • Digital Bildestabiliseringsinntilling
  • ISO 50-1600 med 7.1MP, ISO 2500/4000 i 3MP med manuell innstilling
  • 21 sceneinnstillinger (inkl Landskap, Strand&Snø, Nattfotografering)
  • Flerspråklig meny med 10 språk pluss mulighet for nedlasting av 15 tilleggsspråk via Internet (i kameraet: engelsk, tysk, spansk, italiensk, fransk, russisk, tsjekkisk, polsk, dansk, hollandsk)
  • Leveres med Olympus Master Software og 4 AA batterier, kapasitet 630** eksponeringer

* I 3.0 millioner piksels innstilling
** I henhold til CIPA standard

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar