Olympus FE-170 og FE-180

Ikke all verden dette, men Olympus FE-170 og FE-180 har fått 6 Mp, 3x zoom med 5 cm nærgrense ved makroopptak og videoopptak.

FE-170 vil få en pris rundt 1.400 kroner, mens FE-180 trolig vil koste omtrent tre hundre kroner mer (denne modellen vil imidlertid ikke finnes i alle utsalgene).

Pressemelding fra Olympus Norge:

Olympus gir glede og frihet innen digital fotografering til alle. Selv om du ikke er en teknisk trollmann eller ikke en gang eier en komputer, kan du på et øyeblikk fremstille bilder med FE-170 og FE-180 med 6.0 millioner piksler. Med "èn knapp -èn funksjons" prinsippet som understøttes av hjelpeinformasjon på LCD skjermen, gis enkel informasjon om alle kamerainnstillinger, og å ta flotte bilder er meget enkelt. Like lett er det å fremstille. Printing av bilder kan foregå hjemme på en fargeprinter - uten ved hjel på av en PC eller fotolaboratorium. Takket være kameraenes høye oppløsning, kan store utprintformat utføres. Begge kameramodeller er stilig utført - FE-180 har til og med metallfront - og på baksiden finner du en klar og lyssterk LCD på hele 6.4 cm som muliggjør enkel bildekomposisjon under søking og gjengir resultatet av siste eksponering på et øyeblikk. For utvidet fleksibilitet ? spesielt for vannsportsentusiaster ? vil det snart kunne leveres Utendørshus for FE-170.

Disse kameramodeller med 3x zoom gir meget detaljerte bilder med 6.0 millioner pikslers kvalitet. Den kompakte og stilige utformingen gjør de enkle å ta med seg - ingen fotomuligheter mistes. Når blinkskuddet er sitter der det skal, kan resultatet inspiseres umiddelbart på den store 6,4 cm LCD skjermen.

Glem alt om febrilsk leting og lesing i bruksanvisninger før du tar det første bildet: FE-170 og FE-180 er svært enkle å betjene.
Med "én knapp, én funksjon" design er leting blant omfattende menyer for de mest elementære funksjoner en saga blott. Ytterligere supportering blir gitt med hjelpefunksjoner som bistår deg med de mer avanserte innstillinger. Ti sceneinnstillinger er tilgjengelige for enhver type komposisjon som for eksempel Sport, Fyrverkeri eller Selvportrett, og en minstefokus avstand på bare 5cm forsterker de kreative utfoldelsesmuligheter.

Kameraene har også videofunksjon ? med opptakskapasitet som kun begrenses av minnebrikkens lagringskapasitet. I tillegg til internminnet, kan tilleggsminne utvides ved kjøp xD-Picture Cards som du finner i handelen ?over alt?.

For brukere som har en PC: Både FE-170 og FE-180 leveres med Olympus Master Software. Dette muliggjør enkel nedlasting, arkivering, redigering og printing via computeren.

Ved å kombinere overraskende enkel bruk, kompakt design som ikke går på kompromiss med kvalitet, er de prisgunstige Olympus FE-170 og
FE-180 ideelle valg for nybegynnere innen digital fotografering som ønsker likefrem fotoglede. Begge modeller vil være på markedet fra september 2006. Det vanntette Utendørshuset for FE-170 vil finnes i hyllene litt senere.

Olympus FE-170 / FE-180 - hovedegenskaper:
 • 6.0 millioner piksler
 • Én knapp, én funksjon? designprinsipp
 • 38-114mm (på et 35mm kamera), 1:3.1-5.9
 • 6.4cm/2.5? LCD
 • 10 sceneinnstillinger (Sport, Fyrverkeri, Selvportrett)
 • Video med opptakslengde avhengig av minnebrikkens kapasitet (FE-180 med lyd)
 • Internminne pluss xD-Picture Card spalte
 • Leveres med 2 AA batterier (FE-180 kan ta opptil 600 bilder på ett batterisett)
 • Leveres med Olympus Master Software
 • Flerspråklig meny (10 språk) pluss mulighet for nedlasting av ytterligere språk fra Internet (25 europeiske språk er tilgjengelige)
 • Tilleggsutstyr Utendørshus for FE-170

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar