Olympus FE-200

Olympus FE-200 er svært kompakt, men likevel utstyrt med et objektiv med 5x zoom med brennvidde som spenner fra 28 - 140mm (tilsv. 35mm formatet).

Pressemelding fra Olympus Norge:

Kameraets høyavanserte teknikk beskyttes av et ultrakompakt kamerahus i metall. 6.0 millioner piksler sørger for krystallklar bildekvalitet. Siden snapshotfotografer vanligvis ikke bryr seg om å lese gjennom lange brukermanualer, men ønsker å starte med fotograferingen umiddelbart, er kamerafunksjonene enkle og morsomme. Dette skyldes ikke minst det intuitive "én knapp, én funksjon" design prinsippet og den hendige hjelpefunksjonen som forklarer hovedegenskaper direkte på den 6.4cm store LCD skjermen.

Å få plass til et presisjonsobjektiv med 5x optisk zoom (tilsv. 28-140mm på et 35mm kamera) i et så lite kamerahus i metall er en teknisk utfordring. Ved å mestre dette har Olympus fremstilt et kompaktkamera som fungerer utmerket både under makro- og vidvinkelfotografering. På den ene siden lar FE-200 fotografen komme tett innpå motivet, og på den andre siden kan mer av motivet få plass under søking avhengig av zoominnstillingen.
Denne kombinerte tele- og vidvinkel egenskapene tilbyr ytelse og fleksibilitet som det er vanskelig å finne maken til i denne kameraklassen for nybegynnere.

Med sine 6.0 millioner piksler, gir denne modellen brukere muligheten til å fremstille sensasjonelt skarpe bilder selv i store utskriftsformater, og for å garantere at ikke noe av handlingen gåes glipp av, gir den 6.4cm store LCD skjermen gode søkerbilder og briljante fremvisning av resultatene.

Selv personer som tidligere ikke har holdt et digitalkamera i hånden, vil ikke ha noen problemer med denne modellens betjeningsbrytere takket være ?én knapp, én funksjon? design prinsipp. En hjelpefunksjon som forklarer alle innstillinger på kamera direkte på LCD skjermen, er nyttig bistand når man er på farten. Ti forhåndsprogrammerte sceneinnstillinger tilbyr muligheten for at kameraet innstilles optimalt for de fleste fotosituasjoner.
Et menyhjul kan betjenes med tommelen og gjør det raskt å skifte mellom kameraets åtte forskjellige program (inkl. Bildestabiliseringsinnstilling med ISO 800) og fritar bruker for å lete seg gjennom en kamerameny. Både makro og videoentusiaster er tatt hensyn til. Super Makro kan benyttes helt inn til 5 cm avstand, og du kan ta videosekvenser med lyd.

Naturligvis er FE-200 utstyrt med spalte for xD-Picture Card slot, og I tillegg har kameraet internminne. Kameraet leveres med Olympus Master Software som forenkler overføring av bilder til computer, og du kan organisere, redigere og printe bildene uten komplikasjoner.

FE-200 tilbyr alt man forventer av et nybegynnerkamera ? og mer: Stil, enkelhet, stor oppløsning, gunstig pris ? pluss allsidighet en vidvinkel zoom tilbyr. Dette ultrakompakte multitalentet vil være i handelen fra september 2006.

Olympus FE-200 - hovedegenskaper:
  • 6.0 millioner piksler i et stilig kamerahus i metall
  • 5x optisk zoom (tilsv.28-140mm på et 35mm kamera), 1:3.3-4.8
  • 6.4cm/2.5? LCD
  • Én knapp, én funksjon design prinsipp
  • Hjelpefunksjon som forklarer kamerainnstillinger direkte på LCD skjermen.
  • 10 sceneinnstillinger (f. eks Sport, Innendørs, Fyrverkeri)
  • Video med lyd
  • Internminne pluss spalte for xD-Picture Card
  • Leveres med Olympus Master Software + LI-12B lithium-ion batteri og lader
  • Flerspråklig meny (10 språk) pluss muligheten til å laste ned ytterligere språk fra Internet (25 europeisk språk er tilgjengelig)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar