SlingPlayer Mobile

Sling Media tilbyr en løsning som skal gjøre deg i stand til å sende video fra hjemme-TV-en til en mobiltelefon.

Sling Media har hatt produktet Slingbox en god stund allerede, det samme har Sony med sitt konsept LocationFree. Slingbox er en "boks" som gjør det mulig å lage en forbindelse mellom TV-tuneres din og enhver PC med internettforbindelse. Med SlingBox kan du altså se på de samme TV-programmene som du ville gjort hjemme, men den vesentlige forskjellen at du kan befinne deg hvor som helst i verden. Eneste forutsetning er at du har bredbånd hjemme, og tilgang til en PC med bredbåndtilgang og installert SlingPlayer.

Nå vil Sling Media videreføre konseptet med en ny mobilklient virker med telefoner som bruker Windows-mobile. En visualisert fjernkontroll kommer opp på skjermen, og lar deg velge om du vil streame levende bilder via din egen kabel- eller satelitt-dekoder, eller om du vil se opptak fra din digitale opptaker.

I USA vil maskinvaren koste rundt 1700 kr., men Sling Media vil ikke ta seg betalt for bruken av programvaren på mobile enheter, men du må selvsagt betale for den mobile datatrafikken.

Sling Media :: SlingPlayer Mobile.

Kommentarer