Olympus Mju 720 SW

Olympus Mju 720 SW er vanntett ned til 3 meters dybde, og skal i tilleg tåle fall fra 1,5 m høyde.

Ellers er korte fakta: 3x zoomobjektiv (tilsvarende 38-114 mm, og blender f/3,5-5,0, oppløsning på 7,1 megapiksler, 2,5" LCD-skjerm, bildestabilisator (riktignok digital) og 19 MB internminne.

Mju 720 SW kommer i løpet av mars til rundt 3.700 kroner.

Pressemelding fra Olympus Norge:

Olympus µ 720 SW er vanntett ned til 3m og tåler fall fra opptil 1,5m*. Denne robuste kameramodellen motstår de fleste av dagliglivets uhell og tilbyr eksponeringsegenskaper uten like. Olympus µ 720 SW er utstyrt med en 7.1 millioner pikslers CCD og presisjons zoomobjektiv med 3x zoom.

Komposisjoner i dårlig lysforhold er problemfritt med BrightCapture Teknologi. Foruten å gi maksimal lysintensitet på den 6.4cm store LCD skjermen, reduseres behov for blitzbruk, og kveldsmotiver gjengis i sin riktige atmosfære. Kamerahuset i metall leveres i tre farger: Skumrings Rosa, Polar Blå og Stål Sølv. Til tross for sin slagfaste design, er modellen overraskende kompakt og kan tas med over alt.

Med denne modellen har Olympus optimalisert standarden for vanntett kvalitet som finnes i alle µ kameraer ved å gjøre det vanntett ned til 3m. I kombinasjon med slagfast design, åpner det seg en helt ny eksponeringsverden for fotografer. Der andre kameraer har sine begrensninger ? som i strandkanten under et kraftig uvær eller under tøffe sportsaktiviteter, er µ 720 SW trygt hjemme i sin egen verden. Dette er det klassiske tilfellet ?when the going gets tough, the tough gets going?.

For opplevelser på større dybder enn 3 m, kan µ 720 SW brukere dykke ned til 40m med kameraet inne i et PT-033 undervannhus.

Skarpskytter
I tillegg til å være tøff, representerer det robuste kameraet i metall en frisk livsstil. Lite nok til å passe I en lomme takket være et sammenfolbart linsesystem: Det iøynefallende utseendet forsterkes med utvalget av fristende fager som følgende: Skumrings Rosa, Polar Blå og Stål Sølv.

Med 7.1 million piksler tar µ 720 SW bilder med stor detaljrikdom. Utstyrt med et lyssterkt objektiv med 3x zoom (tilsvarer 38-114mm på et 35mm kamera), kan fotografer være sikre på imponerende resultater. Bildene kan betraktes på den store 8.4cm store LCD skjermen.

Et riktig valg i dempet belysning
Utstyrt med innovativ BrightCapture teknologi, er muligheten til å ta stemningsfulle bilder i dårlig lysforhold betraktelig forbedret. Den kontrastrike LCD skjermen er fire ganger mer lysintens enn vanlig. I tillegg utvider spesielle sceneinnstillinger de fotografiske muligheter for overlegen ytelse, og maksimal lysfølsomhet kan justeres opp på hele 1.600 ISO. Dette muliggjør bruk av hurtigere lukkertider som reduserer uskarphet uten bruk av blitzen.

Stor allsidighet - enkel betjening
Støtsikker og vanntett, µ 720 SW er ideell å ta med under snorkling eller andre aktive utfoldelser. Blant de 24 sceneinnstillinger som dekker de fleste fotograferingssituasjoner som for eksempel portrettering, landskap eller sport, er kameraet spesialutviklet for undervannsfotografering. Nybegynnere vil hurtig mestre kamerafunksjonene med en lettfattet Guide funksjon som kort forklarer de forskjellige innstillinger direkte på LCD skjermen. Video opptak er også mulig ? I VGA kvalitet ? med opptakstid kun begrenset av minnebrikkens kapasitet.

Bildefiler lagres i internminnet eller på xD-Picture Cards. Denne siste Olympus High Speed xD-Picture minnebrikken gir 2-3 ganer raskere dataoverføring enn tidligere lagringsmedia, har panoramafunksjon og kan tilføye kunst- og 3D funksjoner til både undervanns- og vanlige eksponeringer

PictBridge kompatibilitet gir enkel PC-fri printing. Ved bruk av Olympus P-11 fargesublimeringsprinter kan bilder I 10x15 cm printes på bare 33 sekunder. For virkelig langvarig bruk, leveres kameraet med lithium-ion oppladbart batteri med stor ytelse (LI-42B).

µ 720 SW introduserer et nytt kapittels innen enkel, høykvalitets digital fotografering. Støtsikker og vanntett egenskap verner det mot dagliglivets farer og gir utvidede eksponeringsmuligheter. Modellen er på markedet fra våren 2006.

Olympus µ 720 SW ? hovedegenskaper:
 • Vanntett ned til 3m*
 • Støtsikkert (fra1.5m)*
 • 7.1 millioner piksler
 • Robust metallhus I tre farger
 • BrightCapture Teknologi for bedre fotografering i dårlig lysforhold
 • 6.4cm/2.5? LCD
 • Lyssterkt objektiv med 3x optisk zoom (38-114mmpå et 35mm objektiv) 1:3.5-5.0
 • 25 scene innstillinger
 • Video med lyd (640x480 piksler, 15b/s)
 • Makro og Super Makro innstilinger inntil 7cm
 • Redigeringsfunksjoner (Fjerning av røde øyne, Kalender, Layout komposisjon, Tekst)
 • PictBridge kompatibel
 • Internminne pluss spalte for xD-Picture Card
 • Flerspråklig meny. Tilleggsspråk kan lastes ned fra InterNet.
 • Leveres med Olympus Master Software og LI-42B
 • Tilleggsutstyr PT-033 undervannshus (vanntett ned til 40m)
* Støtsikker i henhold til Olympus test metoder. Vanntett i henhold til IEC standard publikasjon 529 IPX8

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar