Olympus OM-D E-M5 Mark III

Med OM-D E-M5 Mark III leverer Olympus et kompakt, værtettet kamerahus med høy bilde- og videokvalitet. E-M5 Mark III er et av de letteste og mest kompakte kameraer i sin klasse, også i kombinasjon med et normalzoom-objektiv.

E-M5 Mark III er utstyrt med en 20.4 Megapiksel Live MOS sensor og TruePic VIII prosessoren kjent fra Olympus sin toppmodell OM-D E-M1 Mark II: Kameraet har også fått et nytt kompakt 5-aksers bildestabiliseringssystem.

Kamerahuset er støv-, sprut- og frostsikkert og Olympus sitt Super Sonic Wave Filter reduserer mengden av støv og urenheter som kan ende opp på fotografier og videofilm. Dette sensor-filteret vibrerer 30.000 ganger per sekund hver gang kameraet slås på.

E-M5 Mark III har en høykontrast OLED skjerm med 2,36 millioner punkter for klare farger og en EVF (elektronisk søker) med minimal forvrengning helt ut i hjørnene av bildet. Den lange øyeavstanden gjør det enkelt å se hele søkerbildet, selv med briller.Autofokus med 121 punkter som alle er kryss-type, fi kombinasjon med et sensorbasert fasedeteksjons autofokus- (AF) system, med flere tilgjengelige AF-mønstre. Til forskjell fra autofokus med DSLR-kameraer er det ingen reduksjon i AF- presisjon ved bruke av lyssterke objektiver. Algoritmen som styrer fokus har blitt forbedret i forhold til tidligere modeller, og forhindrer fokus fra uventet å flyttes til bakgrunnen under opptak i blandede perspektiver med nære og fjerne motiver. Algoritmen for å følge motiver bruker informasjon både fra søkerbildet og lagrede bilder for å muliggjøre hurtig følgefokusering av motiver med uforutsigbare bevegelser og hastighetsendringer.

Pro Capture-funksjonen gjør det mulig å fange situasjoner som skjer så fort og uventet at fotografen ikke har tid til å reagere, som når en fugl plutselig flyr, eller noe dramatisk skjer under sportsfotografering. Pro Capture eksponerer og legger kontinuerlig opptil 14 bilder i full oppløsning i en buffer mens utløseren holdes halvveis nede. I det øyeblikket utløseren trykkes helt ned lagres de siste 14 bildene, mens kameraet fortsetter å fotografere.

Tripod High Res Shot flytter sensoren en halv pixel om gangen og tar 8 eksponeringer som så legges sammen til et høyoppløst bilde tilsvarende 50M. Denne funksjonen er perfekt for landskapsbilder, produktfotografering i studio og andre situasjoner som krever bilder i høy oppløsning

Focus Bracketing kan ta opptil 999 mens kameraet flytter fokusavstanden mellom hvert bilde. Fokusforflytningen mellom hver eksponering kan velges mellom 10 forskjellige avstander, og filene kan legges sammen til ett bilde med redigeringsprogrammet Olympus Workspace. Dette gjør det mulig å lage ett bilde med en dybdeskarphet som ikke kan oppnås ved å blende ned objektivet.
Focus Stacking-funksjonen lager automatisk komposittbilder med E-M5 Mark III. Åtte bilder med forskjellig fokusavstand legges sammen til ett bilde med større dybdeskarphet på motivet.

Med en bildefrekvens på 30p, 25p eller 24p med 4K eller en bildefrekvens på 24p med C4K, og en maksimal bitrate på 237 Mbps, kan du spille inn i den digitale kinostandarden for 4K. Kameraet kan detektere flimmerfrekvensen til lyskilder, og justerer eksponeringsøyeblikket til maksimal lysintensitet for å begrense variasjoner i eksponering og farger. Flimmer-scan gjør det mulig å velge riktig lukkertid for å redusere effektene av flimmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar