Panasonic S1H

Panasonic S1H er et fullformat systemkamera utstyrt med en nydesignet 24,2-megapiksler CMOS-sensor. S1H har såkalt Dual Native ISO-teknologi, noe som betyr at det kan utnytte en dual-base ISO-innstilling, noe som resulterer i minimert støy og forbedret bildekvalitet fra lav til høy følsomhet. Denne funksjonen kan levere maksimal ISO 51200, som kan utvides til ISO 204800.

Videoegenskapene er dette kameraet største fortrinn. Her kan du velge mellom en rekke formater, tilpasset alt fra kino til TV-kringkasting. I tillegg til C4K / 4K 60p / 50p 4:2:0 10-bit og C4K / 4K 30p / 25p / 24p 4:2:2 10-bit, tilbyr kameraet nylig 6K / 24p 4:2:0 10-bit i 3:2 og 5,9K 30p / 25p / 24p 4:2:0 10-biters i 16:9. Anamorfisk modus i 4K er også tilgjengelig.Bakomfilmen er ofte vel så spennende:4:2:2 10-bit intern innspilling / HDMI-utgang
Når kameraet er stilt inn for 10-bits innspilling, leverer det 4:2:2 10-bits HDMI-utgang, noe som gjør det mulig å ta bilder av høy kvalitet med en ekstern opptaker. 4:2:2 10-bits formatet har omtrent 128 ganger informasjonen et 4:2:0 8-bits har, og er i stand til å uttrykke over en milliard farger. Dette enorme volumet av fargeinformasjon er svært nyttig i postproduksjonen, og gjør det mulig å tilpasse farger dynamisk og radikalt og kan til og med gjøre dagslysscener om til nattescener.

V-Log / V-Gamut med 14+ stopp med dynamisk rekkevidde
Tilbyr kompatibilitet med Cinema VariCam Look, 14+ stopp med dynamisk rekkevidde og et veldig bredt fargespekter. V-Log og V-Gamut er forhåndsinnstallert. Brukere vil glede seg over imponerende nøyaktig fargegjengivelse, subtile graderinger fra mørke områder til høydepunkter og presis kontroll av fargedata i etterproduksjonen. Sluttresultatet er et mer kreativt og tilfredsstillende fargeuttrykk. Dessuten kan opptak som er gjort med LUMIX S1H, sømløst redigeres sammen med opptak gjort med VariCam-kameraer. Som et ytterligere praktisk preg vises LUT som er i bruk på kameraskjermen. V-Log i LUMIX S1H tilbyr 14+ stopp med dynamisk rekkevidde, noe som dekker HDRs PQ-krav, mens V-Gamut dekker hele HDR-fargespekteret, noe som gir brukerne tilgang til HDR-opptak hvor som helst, når som helst.

En innebygget vifte kjøler sensoren og sørger for støtte for ubegrenset videoopptak. Viften kan brukes med fire forskjellige innstillinger. AUTO1 starter for eksempel viften så snart fotograferingen begynner, for å holde varmen nede og lette lengre fotograferinger. AUTO2 prioriterer stille ytelse og holder viften av så mye som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar