Panasonic Lumix GH3

Panasonic GH3 er et speilløst systemkamera, utstyrt med en ny Live MOS-bildebrikke med drøye 16 megapiksler. ISO-verdiene går fra 200 til 12.800, men dette kan utvides ned til ISO 125 og opp til ISO 25.600. Hastigheten er seks bilder per sekund i full oppløsning og opp til 20 bilder per sekund, dersom bildene kun er på fire megapiksler.

Det mest interessante er imidlertid at GH3 også er et svært kompetent videokamera. er du blant de som er ute etter stillbilder og video i samme pakke er dette trolig det første kameraet du bør vurdere.

Fotografi.no har testet GH3:
Fysisk og brukermessig er Lumix GH3 et kamera med profesjonelle egenskaper, og gir stillbilde- og videoresultater som nyter godt av et stort utvalg kvalitetsobjektiver fra Panasonic, Olympus og andre. Det er smart laget for den bevisste fotografen som vil ha full kontroll over opptaket, og har som ingen andre kameraer spissegenskaper for multimediefotografen.

Kombinasjonen av egenskaper gjør det til en verdig konkurrent i det kompakte proffmarkedet, og ett av de aller heteste valgene for den som prioriterer videofotografering. Mens bildene blir like bra som Olympus OM-D E-M5, og på høyde med de fleste speilreflekskameraer med mindre bildebrikke, gjør bruksegenskapene Panasonic Lumix GH3 til det hittil beste valget blant Micro Four Thirds-kameraer for fotografer som legger større vekt på bildeegenskaper og bruksegenskaper enn at kameraet skal ta minst mulig plass.

For stillbildefotografer som tar video på alvor, er det vanskelig å se et bedre alternativ enn Lumix GH3 i ett og samme kamera i dag. Anbefales på det sterkeste.
Kilde: Fotografi.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar