Panasonic Lumix GF6

Nye Lumix GF6 er lite som et kompaktkamera, men med teknologi som et systemkamera. Kameraet er utstyrt med ny Live MOS-sensor på 16 MP og en nyutviklet Venus bildeprosessor som gjør at det kan flytte grenser på flere områder. For eksempel kan det filme Full-HD (1920x1080/50i) i AVCHD eller MP4 med stereolyd eller fotografere under nærmest bekmørke forhold med en ISO på 25600 (extended) og ved hjelp av ny og avansert støyreduksjonsteknologi kan GF6 ta bilder hvor både lyse og mørke partier gjengis med minimal bildestøy.

En viktig nyhet er WiFi-kompatibiliteten, som gir en rekke smarte og praktiske fordeler. Med Panasonics Image-app installert kan du fjernstyre eksponering, zooming m.m. direkte fra smarttelefon eller nettbrett. Du kan også overføre bildet automatisk til skjerm for å kontrollere for eksempel skarphet og komposisjon. Som medlem i "LUMIX CLUB" har du tilgang til en skytjeneste som kan fungere som basis for bilder du vil legge ut på Facebook, Twitter, YouTube eller andre sosiale plattformer.

I likhet med alle Lumix systemkameraer benytter GF6 den anerkjente Contrast AF-fokuseringen, som gir en uhyre kort reaksjonstid på 0,09 sekunder og en overlegen evne til å fange motiver i rask bevegelse. Og med den nye LCD-skjermen med en oppløsning på hele 1040 K, ny anti-refleks og lavere energiforbruk gjengir du det som skjer i bildet med full presisjon. I tillegg til at skjermen er dreibar har den også 25 % bredere synsvinkel enn tidligere.

Totalt sett et superkompakt og rekordraskt systemkamera som takler de fleste oppgaver uansett vanskelighetsgrad. I tillegg er det klargjort for markedets mest kompakte og interessante optikk. DMC-GF6 blir lansert i butikk i løpet av våren, og leveres da som en pakke med den nye og enda mer kompakte standardzoomen 14–42 mm eller X-optikken 14–42 mm powerzoom. GF6 leveres i fargene svart og hvit. Prisen er ikke fastsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar