Panasonic Lumix DMC-LF1

Nye Lumix DMC-LF1 er et kompaktkamera med et lyssterkt F2.0 Leica Summicron objektiv - 28-200 mm, dvs 7,1 x optisk zoom. LF1 har også WiFi, NFC og elektronisk søker. Med LF1 introduserer Lumix en helt ny MOS-sensor på 12,1 MP og høy ISO-følsomhet, noe som tillater fotografering under vanskelige lysforhold. ISO-området på 80-12 800.

Den oppdaterte Venus Engine-prosessoren har ny teknologi for støyreduksjon og teknologi som myker opp og jevner ut pikselerte kanter. Prosessoren bidrar også til den høye videoytelsen med Full HD-oppløsning i både AVCHD og MP4-format.

En kontrollring nærmest kamerahuset styrer blenderåpning, lukkertid og zoom med minimale bevegelser. Av annen kontroll finnes også en 0,2-tommer elektronisk søker som gjør det enklere å fotografere ved lyse forhold. Kameraet har også etterredigering i form av Creative Retouch, begge med 15 ulike filtereffekter. Kameraet har også en Creative Panorama-modus som gir muligheter til storslåtte landskapsbilder.

Den innebygde WiFi- og NFC-teknologien gjør det enkelt å koble til nettverket og dele bilder og filmer. Når WiFi-tilkoblingen først er opprettet, er det nok å la kameraet røre ved en smarttelefon eller et nettbrett for at de skal koble seg til hverandre.

Med Panasonics Image-app installert, kan du fjernstyre eksponering, zoom osv. direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Du kan også få en automatisk overføring av bildene til en skjerm for å se f.eks. skarphet og komposisjon.

Lumix DMC-LF1 kommer i juni, og finnes da i svart og hvit. Prisen er ikke fastsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar