Nikon 1 J2

Nikon utvider Nikon 1-porteføljen med det lille og brukervennlige Nikon 1 J2. Kameraet lanseres sammen med e zoomobjektivet 1 NIKKOR 11-27.5 mm f/3.5-5.6 som har et brennviddeområde på 2.5 ganger.

Undervannshuset WP-N1 lanseres samtidig med Nikon 1 J2 – hvilket betyr at hobbydykkere kan ta spennende undervannsbilder. Huset er kompatibelt med objektivet 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6. Huset tåler dybder ned til 40 meter og alle kamerafunksjoner kan benyttes som på land.

Bevegelsesbilde
Bevegelsesbilde er et helt nytt konsept innen fotografering. I praksis innebærer det at flyktige øyeblikk fanges slik at bildet kan spilles av med bevegelser. Det tas et stillbilde og en sakte film som kombineres for å skape et bevegelig bilde. Med andre ord kan du ta et uttrykksbilde med bevegelse – for eksempel slående bølger, smilet til din bestevenn eller et barn som blåser ut lysene på bursdagskaken.

Smart bildevalg
Funksjonen Smart bildevalg lar deg ta det best mulige bildet i full oppløsning. Trykk en gang på utløserknappen og kameraet tar 20 bilder med høy oppløsning i høy hastighet for deretter å velge de fem beste bildene basert på ansiktsuttrykk, komposisjon og fokus. Deretter vises det beste bildet på LCD-skjermen i høy oppløsning. Er du av en eller annen grunn ikke fornøyd med bildet foreslås andre bilder.

Nikon 1 J2 med 1 NIKKOR 11-27.5mm har en veiledende pris på 4.290,- Det nye kameraet og objektivet er tilgjengelig i butikk fra 6. september 2012.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar