Sony NEX-F3

Sonys kompakte systemkamera NEX-F3 har fått en CMOS-sensor med 16,1 effektive megapiksler. sensoren er langt større enn en kompaktkamerasensor og gir dermed bilder med lite støy og videoer i full HD (50i/25p).NEX-F3 retter seg mot amatørsegmentet. «Auto Portrait Framing»-innstillingen identifiserer motivets posisjon, og beskjærer så utsnittet slik at du får vakre og velkomponerte portretter i høy oppløsning.

For å kunne komme nært inn på et motiv måtte man tidligere bruke et kraftigere objektiv, men nå kan du få nærbilder i høy kvalitet med funksjonen «2x Clear Image Zoom», som fordobler den effektive forstørrelsen. Sonys «By Pixel Super Resolution”-teknologi bevarer detaljer, fargetoner og teksturer, slik at du kan øke maksimal brennvidde uten å måtte bære med deg ekstra optikk.

Med det nye kameraet kan du ta hele 470 bilder på én enkelt oppladning, noe som er 18 prosent mer enn med forgjengeren NEX-C3. Lading via USB gjør det også enklere å lade batteriet på reise.

Telezoomobjektivet E 18-200mm F3.5-6.3 OSS LE Det nye og kompakte telezoomobjektivet E 18-200mm F3.5-6.3 OSS LE passer perfekt til reisen, og har høy oppløsning og en zoomrekkevidde på 11x. Det nye objektivet er mindre og 12 prosent lettere enn SEL-18200, og leveres med «Optical Steady Shoot», som kompenserer for kameraristing. Med funksjonen «Direct Manual Focus» får du også presis kontroll og kreativ frihet til å ta vakre fotografier.

Med et bredt spekter av spesialtilpasset, stilfullt og praktisk tilbehør får du prikken over i-en til ditt NEX-F3-kamera. Den myke reisevesken LCS-EMH gir deg rask tilgang til kameraet og linsen, mens reisevesken LCS-EJC3 beskytter kameraet og objektivene dine.
  • APS-C-bildebrikke med 16,1 effektive megapiksler
  • LCD-skjerm som kan vippes 180 grader gjør det enkelt å ta selvportretter
  • Innebygget blits gjør det mulig å ta gode bilder selv i dårlig lys
  • «Auto Portrait Framing»-innstillingen gir portretter i topp kvalitet
  • Opptaksformatet AVCHD (50i/25p) sørger for video i høy kvalitet
  • «Clear Image Zoom»-funksjonen fordobler den effektive brennvidden samtidig som pikselantallet beholdes
  • Det er enkelt å få gode resultater med «Superior Auto»-modusen
  • Batteriet lades enkelt opp med en USB-lader, og du kan ta hele 470 bilder på én oppladning

Sony NEX-F3 er tilgjengelig i butikk fra juni 2012, og får en veiledende utsalgspris på:
  • NEX-F3K (18-55 mm) 4.900,-
  • NEX-F3D (16 mm + 18-55 mm) 5.700,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar