Leica V-lux 40


Leica V-lux 40 har et super-zoom-objektiv med brennvidde fra 24mm til 480mm. Med den kompakte størrelsen tar Leica vare på sin veletablerte filosofi og design-prinsipper. Via berøringsskjermen kan du seriefotografere inntil 10 bilder i sekundet, lage 3D-bilder, filme i HD og GPS-tagge filene. Det nye zoom-objektivet med supervidvinkel gjør kameraet fleksibelt og dekker alt fra arkitektur og landskap, til detaljer på motiver langt unna.

Nyutviklet objektiv
Leica DC-Vario Elmar 4.3 - 86 mm f/3.3 - 6.4 ASPH (tilsvarer 24-480mm i 35mm format). Takket være det nye Leica DC Vario-Elmar-objektivet med sin brennvidde fra 24mm super-vidvinkel til 480mm super-tele-zoom for foto og video, er V-Lux 40 perfekt for nesten alle fotografiske situasjoner. Asfæriske linse-elementer med høy presisjon og bildestabilisator er med på å garantere fremragende bildeytelse.

Nyutviklet CMOS bildesensor med en effektiv oppløsning på 14,1 megapiksler

Den nye CMOS bildebrikken i Leica V-Lux 40 yter 14,1 MP effektivt for å sikre god bildekvalitet. Dette muliggjør et stort dynamisk omfang, samt støyfrie bilder med følsomhet på opptil ISO 3200. Sammenlignet med sin forgjenger, tilbyr nå Leica V-Lux 40 betydelig forbedret bildekvalitet, selv ved svake lysforhold.

Allsidighet
Leica V-Lux 40 har alt du måtte begjære: alt fra serieopptak-hastighet på 10 bilder per sekund ved full oppløsning (opptil 60 bilder pr sekund i høy hastighet), til kreative programmer med effekter som tilt/shift, panorama, og retro-look. V-Lux 40 tilbyr bildebehandling i kamera, og i tillegg leveres en programvarepakke bestående Adobe Photoshop Elements 10 og Adobe Premiere Elements 10 for etterbehandling av stillbilder og video. For ytterligere fleksibilitet, kan batteriet nå lades fra en PC eller laptop via USB-kontakten, eller med strømadapter.

Komfort og håndtering forsterkes med en imponerende 3 "LCD berøringsskjerm. Den integrerte GPS-modulen gjør også V-Lux 40 til det ideelle reisekameraet. Den registrerer ikke bare tid og sted i bildenes metadata, men viser også severdighetene som finnes i området. Pakken inkluderer DVD med kart over viktige byer og regioner. Disse kan overføres til et SD-kort og lastes opp til kameraet som et hjelpemiddel for orienterin i ukjente omgivelser. Bilder kan også enkelt legges til kartene.

Videoer i full HD-kvalitet
Leica V-Lux 40 sin full-HD video imponerer med sin perfekte gjengivelse av selv de fineste detaljer, også med motiver i rask bevegelse. Dette er gjort mulig ved opptak i AVCHD-format på 1920x1080-oppløsning og 50 fps. Videoer kan nå også lagres i internettvennlig MP4-format og lastes direkte opp til sosiale medier eller mobile enheter, uten behov for konvertering. Enestående lydkvalitet sikres med en integrert stereomikrofon med innebygd vindstøyfilter.

Forskjeller mellom V-Lux 40 og forgjengeren V-Lux 30
  • Nyutviklet objektiv: Bredere zoomområde fra 24 mm - 480 mm (20x)
  • Nyutviklet CMOS-sensor: Høy bildekvalitet selv i lite lys
  • Raskere autofokus
  • Videoer i 1080p-format (progressiv) for forbedret videokvalitet og internett-vennlig MP4 lagringsformat
  • GPS, inkludert separat DVD med detaljerte kart
  • Adobe Photoshop Elements 10 og Premiere Elements 10
  • I tillegg til de vanlige SD / SDHC-kortene kan du også bruke den neste generasjonen av SDXC-kort, med enda større minnekapasitet
Ekstrautstyr
Leica fører også en matchende lærveske til V-LUX 40 som ekstrautstyr. Denne ble allerede tilbudt med forgjengeren V-Lux 30 og passer perfekt til V-Lux 40.

Veiledende utsalgspris på Leica V-Lux 40 er kr. 4 995,- og kalveskinnveske er kr. 700,-. Kameraet blir tilgjengelig i Norge hos utvalgte Leica forhandlere i slutten av mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar