Leica M9-P i showoff-utgave

Leica M9-P »Edition Hermès« blir laget i et meget begrenset antall og kameraet har en helt unik design. »Edition Hermès« tilbys i to utgaver, med ett eller tre objektiver.
Den første utgaven er tilgjenglig 10. mai 2012 i et begrenset antall på 300 sett. I tillegg til kamerahuset, inneholder settet en sølvanodisert Leica Summilux-M 50 mm f/1.4 ASPH.

Den andre utgaven blir tilgjenglig i juni i et begrenset opplag på 100 sett.
I tillegg til kameraet, inneholder settet tre objektiver, Leica Summicron-M 28 mm f/2 ASPH, Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH og en Leica APO-Summicron-M 90 mm f/2 ASPH. Alle med sølv-anodisert overflate. Dette settet er en hyllest til vennskapet og samarbeidet mellom Jean-Louis Dumas, den tidligere presidenten i Hermès, som døde i mai 2010, og Leica Camera AG. Derfor bærer settet tittelen "Série Limitée Jean-Louis Dumas"

Det unike settet vil bli levert med en håndlaget Hermès kamerabag som er tilgjengelig utelukkende som en del av settet med tre objektiver. Kamerabagen er den første Leica bagen som noensinne er blitt laget av Hermès. Som en hyllest til Jean-Louis Dumas inneholder settet en bok med et utvalg av hans Leica M bilder.

Stjernedesigner Walter de'Silva har brukt okerfarget kalveskinn levert fra Hermès historiske sortiment. Dette gir en unik, eksklusiv design som kun finnes i dette begrensede nummererte opplaget. Topplate, bunnplate, lukkerhjul, multifunksjonshjul og utløserknapp er nydesignet, inkludert objektivets utvendige deler.

Kameraet kommer i nummerért begrenset opplag

På Leica M9-P kamera i sølvforkrommet finish er rammevelgeren, tilbehørsskoen og Leica-inskripsjonen på topplaten utelatt til fordel for sin unike design. Alle andre tekniske detaljer og funksjoner, er på disse spesialdesignede kameraene og objektivene identiske med standardversjonene.

Veiledende utsalgspris på Leica M9 spesialutgaver er kr. 165.000 og kr. 350.000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar