Nokia 808 PureView

Jo mer jeg leser om Nokia 808 PureView jo surere synes jeg det er at denne ikke kommer til Norge. Jeg lever fint med Symbian så lenge Nokia leverer kammerakvalitet som i N8, og nå 808 PureView.

En diger sensor åpner en rekke muligheter som vi tidligere ikke har sett på en mobiltelefon. Hvordan sensorarealet benyttes kan du se på illustrasjonen til høyre.

Nevnte N8 har for undertegnedes del fungert svært bra som et nødkamera for stillbilder, og jeg har latt meg imponere av videoegenskapene. Når 808 PureView leverer digital zoom som det vi ser nedenfor er jeg mer enn klar til å gripe etter lommeboka.Ved å bruke en mindre del av bildebrikken oppnås betydelig zoomfaktor

3 kommentarer:

 1. Anonym22:49

  Æ vil å ha PurWiew
  Æ vil æ vil æ vil!!!
  Symbian i bra nåkk!
  Når går de an å kjøp'en fra utlainne da?

  SvarSlett
 2. Anonym23:02

  808 er drømmemobilen, kan nesten ikke vente til å få kloa i den:-)
  Fikk mail fra Nokia igår, de har enda ikke bestemt om den skal selges i Norge, det vil bli bestemt snart..
  Uansett er det ingen problem å bestille ifra UK.

  RÅ MOBIL!!!!

  SvarSlett
 3. Tror vi er en lang rekke med folk som vil ha denne. Symbian gjør absolutt jobben, og vi klarer oss fint uten hundretusenvis av apper. Sikkelig hardware vil vi imidlertid ha!

  Bestille fra utlandet er sikkert greit nok, men enda bedre dersom de også håndterer eventuelle reparasjoner ved norske verksteder. Et mobilkamera er alltid med og risikerer en del juling.

  SvarSlett