Fotokonkurranse - Hjertelig hilsen

Vanligvis vil jeg ikke hverken omtale eller anbefale konkurranser som dette, men Landsforeningen for hjerte og lungesyke presenterer en mer sympatisk variant.

Tema for konkurransen er Hjerteformer, der en ønsker å sette søkelys på at en av tre kvinner dør av hjertesykdom. De innsendte fotografiene vil være en avgjørende del av tidene største kampanjemobilisering fra LHL.
De 30 beste bildene skal sendes ut på en landsdekkende utstilling, som vil bli sett av flere hundre tusen mennesker. I tillegg vil bildene bidra til å skape oppmerksomhet og støtte opp om en viktig sak. Det arbeides også med en teknisk løsning som muliggjør salg av bildene fra kampanjens nettbutikk i store format. Dersom dette gjennomføres, så vil en fjerdedel av inntektene fra salget tilfalle fotografen. De resterende midlene vil overføres til Hjertefondet vi bygger opp.

LHL ønsker at du skal sende inn bilder som inneholder motiver med hjerte form(er). Bildene kan være både med eller uten mennesker, klisjeer eller annerledes, spennende eller vakre.

Bidrag til konkurransen sendes til hjertelig@lhl.no

Kilde:
Hjertelig hilsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar