Nikon AF-S NIKKOR 85MM F/1.4G

AF-S NIKKOR 85MM F/1.4G kommer med et fullstendig nytt optisk design, SWM (Silent Wave Motor) og nanokrystallbelegg. Objektivet er utformet til å være det beste innen optikk for profesjonell portrettfotografering. Den raske blenderåpningen f/1.4 gir enestående skille mellom motiv og bakgrunn, mens den avrundede blenderen med ni blad gir slående bokeh med jevne områder som er ute av fokus.

AF-S NIKKOR 85MM F/1.4G har et nyutviklet optisk system med ti elementer i ni grupper og omfatter Nikons eksklusive optiske beleggteknologi, nanokrystallbelegg, som reduserer skyggebilder og lysflekker og leverer skarpe og kontrastrike bilder selv under forhold med lite lys.

En SWM (Silent Wave Motor) som gir stille og nøyaktig fokusering. Fokusmotoren er forbedret og gir svært jevn drift med bruk av manuell fokus.

Objektivet er bygget i magnesium og med forsegling mot fuktighet og støv, slik at det kan fortsette å jobbe selv under svært vanskelige forhold. Objektivet veier 595 g og balanserer godt på Nikons avanserte og profesjonelle digitale speilreflekskameraer, for eksempel D700-serien og D3-serien.

Kommentarer