Casio EX-FH25

Med EXILIM EX-FH25 fortsetter Casio med å levere kamera med raske opptaksfunksjoner, som Highspeed seriebildeopptak med opptil 30 bilder per sekund med 9 megapiksler, Highspeed filmopptak med opptil 1000 bilder per sekund.

Ojektivet begynner på 26 mm med 20 x optisk zoom. Den nye High-sensitivity CMOS sensoren til EX-FH25 med 10,1 megapiksler gjør det mulig å ta skarpe og detaljerte bilder også under dårlige lysforhold. Ny teknologi sørger for at sensoren kan ta opp mer lys, og at ømfintligheten økes samtidig som støy på bildet reduseres i forhold til forgjerngeren.

Highspeed-opptak
Trykk på Highspeed-knappen - Highspeed-seriebildeopptaket til EX-FH25 kan ta opptil 30 bilder per sekund på opptil 9 megapiksler. Bildehastigheten kan variere mellom 3 og 30 bilder per sekund ved opptak. Det er mulig å ta maks. 30 bilder per sekund eller intervaller på 3, 5, 10 eller 15 bilder på kort tid, f.eks. 10 bilder på 3 sekunder.

EX-FH25 kan ta Highspeed-filmopptak av bevegelser som er for raske for det blotte øye, og deretter spille dem i langsom film. Du kan velge opptakshastighet på 120 bps for fascinerende opptak i langsom film i VGA-oppløsning samt 240 bps, 420 bps eller 1000 bps. T

HD-videoopptak med High Speed EXILIM EX-FH25 kan du ta detaljrike videoer med høy oppløsning på 1280 x 720* piksler.

EXILIM EX-H25 er utstyrt med en lys og stor 7,6 cm (3,0 tommer) TFT-fargeskjerm (Super Clear LCD) som kan betraktes fra nesten hvilken som helst vinkel. I tillegg til den store synsvinkelen og den høye oppløsningen på 230 400 piksler har TFT-fargeskjermen et svært høyt kontrastforhold, slik at du får et ekstra klart og skarpt blikk på motivet. Skjermen er også uvanlig lys og gjør det enkelt å se på bildene - selv i sterkt sollys. Du kan velge mellom 5 forhåndsinnstillinger for å tilpasse lysstyrken til de aktuelle lysbetingelsene: 0/+1/+2/Auto1/Auto2

Den nye Highspeed Lighting-funksjonen utbedrer feilen: Den sørger for høyere kontrastomfang og optimert detaljnøyaktighet ved opptak med både skygger og sterkt lys. Highspeed Lighting-funksjonen gir et høyere dynamikkområde ved å kombinere flere bilder med forskjellig belysning til ett bilde med optimal belysning. Fleropptak er også mulig for motiver med forskjellig lysstyrke.

Kommentarer